Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Stanje je takvo stvarno nije mrdan al me malo sramota da mu kazem tako malo razmisljao sam da mu dam tauzenku mada cu ici sutra da vidim sta ce on da kaze

Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока
У трговини нема срамоте. Ту је питање само, ко кога колико прехебе за новце
Ако му ти не понудиш мало, отиће неком другом за још мање.....реално осим на килу није за друго.

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Tako sam i ja tražio šasiju, školjku ili kako već od 142 da prepakujem 141 pa kako nisam našao ništa kako treba prodao 141 i uzeo skroz drugi kombajn jer mi je bilo isplativije.

Moja uza familija planira da proda Zmaj 780. Kombajn je u ispravnom stanju. Kosena sa njim soja lane. Ima bunker i gume su 80%. Koliko to vredi?

El nije moglo jeftinije,nije to nesto povoljno

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

El nije moglo jeftinije,nije to nesto povoljno

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Pa uvek moze jeftinije a i skuplje zavisi kako kome treba ja se nadam da nije mnogo i da me nece zakopat posti imam tu 131 i sve odgovata sem motora a njeg cu prekariciti??! nadam se pa cu mog dati opet u radnom satanju za 6/700 evri

Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока

Kao i obično, kod mene sexa nenedostaje...... Vratilo bubnja na đđ770, nakon što ga je zaustavio komad neidentificiranog predmeta u obliku asfalta..... Zaustavljanje je bilo trenutno, i evo rezultata.....

I novi SKF ležajevi......

Evo nekih slika makine
https://www.dodaj.rs/image/LdSMTR motor mora definitivno napolje izbacuje ulje na auspuh ostalo ok

[QUOTE="stizanin, Sad se sredjuje inace je dotran na tockovima ceo pisao sam par postova ranije sta nameravam da se ne ponavljam.
[/QUOTE]

Koji model uzeti za gornje sito? Prednosti,mane? Radice sve kulture
d57d96b3e37efd98efd86b57d8f4f6bc.jpg
91ef8c3e3a86073e5c5256d018ccebd3.jpg

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Takva sam sita imao na droningborgu i dobro su radila...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Sve kulture si radio sa njima? Psenica,jecam,repica,suncokret,kukuruz?

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh