Ako te interesuje TX 34 ima kod mene u komšiluku.Ako ne grešim 18.000 e sa sve kukuruznim adapterom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj heder ima vitlo ispod tog lima koje se okrece suprotno nego vitla na nasim hederima,zmaj,class,kako god,ima sitne kao nozeve na njemu u vidu prstiju ,izmedju koji moze proci stablo psenice ali ne i klas,stoga taj heder samo uvlaci klas u kombajn,eventualno manji deo stabla koji se otkine.Ovo je najvise korisno ko radi no till,pa i strip till ,ta masa zetvenih ostataka od gore sprecava nicanje novih korova kad se povalja,slicno cover crop-u,bar sam to vidjao da rade.Kucaj na google ''Stripper Header for combine'' lako mozes naci sve o njemu.Da li neko zna kakav je ovo zitni heder?
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Ja sam sa zmajkom131 radio motor stari 6-tak kolko ima konja diskutabilno sito 6 po desetak hektara bes problema i bez adaptacija tako da ce to Djuro da pojede neboj se.I da rastur nikakav da neko ne pametuje nemoze to tako sve moze samo zavisi do dzokeja.Što mislite, da li đuro đaković 770