MONTOYA
Član
Na koliko su ga spustili?Gledao sam oba. Onaj u Zarkovcima mi se ne svidja uopšte. A onaj u Kraljevcima, smo takoreći bili dogovorili sve, pa su oni onda odustali od prodaje dok ne završe vrsaj.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koliko su ga spustili?Gledao sam oba. Onaj u Zarkovcima mi se ne svidja uopšte. A onaj u Kraljevcima, smo takoreći bili dogovorili sve, pa su oni onda odustali od prodaje dok ne završe vrsaj.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Dali slucajno posedujete jos uvek original motor mercedes ako neko zna od kole gde ima zaostao iz 1965 neka javi 060/0730862 ivan .hvalaKombaj je solidan lepo radi ali nije bas brz radio sam i preko 3 ha za dan sve zavisi od parcela kod nas su parceleoko 20 do 30 ari tako da se tu dosta gubi na vremenu.Inace vro sam njime idetelinu direktno na njii kao psenicu nadesnoj strani ispod doba ima otvor gde se uvlaci lim ispod korpe zavrsu deteline inaravno sitno sito.imao sam prblem sa kaisom za presu dosta je dugacak cini mi se preko 11m ikaisom za kosu Mercedesov motor sam izbacio i ubacio od 539 nov ali on je tri cilindra pravio je sitne vibracije i sve je limove i hladnjak pokidao tako sam ga iprodao stari motor mi stoji i danas kombaj sam imao od 1982-1999.Sve popravke i prepravke sam sam radiotako da ga dobro poznajem knjigu nisam imao niti znam da je neko imao inace fabrika KOLA vise nepostji neko ih je otkupio neznam ko moyda neko sa foruma bolje zna mislim da je to bio LANC uglavnom KOLA se vec odavno ne proizvodi. Ako ti nesto treba pitaj tu sam koje si selo kod Soko Banje pozdrav.
Kombaj je solidan lepo radi ali nije bas brz radio sam i preko 3 ha za dan sve zavisi od parcela kod nas su parceleoko 20 do 30 ari tako da se tu dosta gubi na vremenu.Inace vro sam njime idetelinu direktno na njii kao psenicu nadesnoj strani ispod doba ima otvor gde se uvlaci lim ispod korpe zavrsu deteline inaravno sitno sito.imao sam prblem sa kaisom za presu dosta je dugacak cini mi se preko 11m ikaisom za kosu Mercedesov motor sam izbacio i ubacio od 539 nov ali on je tri cilindra pravio je sitne vibracije i sve je limove i hladnjak pokidao tako sam ga iprodao stari motor mi stoji i danas kombaj sam imao od 1982-1999.Sve popravke i prepravke sam sam radiotako da ga dobro poznajem knjigu nisam imao niti znam da je neko imao inace fabrika KOLA vise nepostji neko ih je otkupio neznam ko moyda neko sa foruma bolje zna mislim da je to bio LANC uglavnom KOLA se vec odavno ne proizvodi. Ako ti nesto treba pitaj tu sam koje si selo kod Soko Banje pozdrav.
keyboard test online macKoliko je izaslo sve to?Pregledana je klima komplet,ociscena,ispitana naduvana,napunjena ..zamenjeno jedno crevo gde je ispustala gas... Filter isparivaca i filteri kabine hteo sam sve da se stavi novo i da bude kako treba... Sto se kaze ladi ubiva sad
keyboard test online mac
Послато са 23090RA98G помоћу Тапатока
410e me kostalo sve toKoliko je izaslo sve to?
I ja imam problem kompresor zaribao, majstor iz n.beceja mi naracunao preko 1000e...malo mi je to mnogoo
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Gde se uhvati bas za FAG, pored Koyo, Timkena, NTN...Gde sve ima lezajeva za kupit u Srbiji u malo boljem kvalitetu recimo Fag, treba mi 76211 K2 RSR koji da kupim
Ja kupujem u Optima Novi SadGde sve ima lezajeva za kupit u Srbiji u malo boljem kvalitetu recimo Fag, treba mi 76211 K2 RSR koji da kupim