ali zato noge u snijegu pa otpadaju od leda.
Ali šta da se radi, imam oko 1600 stabala i ovako nisam na vrijeme počeo,
Na - he-b'o si
Salim se, odlican ti je vocnjak.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ali zato noge u snijegu pa otpadaju od leda.
Ali šta da se radi, imam oko 1600 stabala i ovako nisam na vrijeme počeo,
Pa ovako, maraska je na trensli (magrivi) i ona je za naše sušne krajeve mnogo lakša za održavati, mada i oblačinska odlično uspijeva.
Ja sam prošle godine dosta bolje prošao sa maraskom, prvo bila je bolja cijena, drugo više se traži ovdje kod nas iz razloga što je ovdje maraska "na glasu" i to je po meni sasvim opravdano jer ima mnogo više (par puta) suve materije u plodu od oblačinske i treće po hektaru sam imao maraske 4000 kg a oblačinske 1500kg.
Oblačinsku sam brao malo ranije i zbog toga sam i za nju imao finu cijenu, ani nemoj zaboraviti da je ovdje riječ o ukupnoj količini od 6500kg, koju sam skoro svu prodao nakupcima, a nešto malo jednom otkupljivču.
Štete od leda u tom nasadu u 03.06. 2011. g.
Izvini ali nemoguće. Hej to je 3 jun, mada ne znam.
U ostalom evo mojih višanja udaljenih od ovih na 10m pa pogledaj u toj fazi o kojoj ti govoriš
Evo moje maraske sađena isti dan kad i ta o kojoj i ti govoriš a faza je koji dan prije berbe 2011. godine.
Sumnjam da bi bila ovakva da je bio taj led.
![]()
![]()
Nesko,cime obradjujes medjuredno?ima dosta kamenja...