crnomarković
Član
Shone lepa zečica, zanima me koliko je teška sa tri meseca čisto da uporedim kilažu sa mojim panoncima od ti meseca.Sa kolikim brojem kunića raspolažeš,i da bude više slika ove godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shone lepa zečica, zanima me koliko je teška sa tri meseca čisto da uporedim kilažu sa mojim panoncima od ti meseca.Sa kolikim brojem kunića raspolažeš,i da bude više slika ove godine.
Da to je ta kilaža nema neke velike razlike, i ja planiram da uzmem jednu ženku kalifornisku da je parim sa panoncem.Kakvi su tvoji utisci o kaliforniskim ženkama.pozdrav
Veruj mi da nece ti biti losi utisci ni dalje jako lepo ti mesanci napreduju,moj zekan i zenka koji su mi za priplod okoceni su prosle godine 14 februara i zekan sada tezi oko 7.1 kg a zenak varira od 7 kg kada nije skotna pa do skoro 8 kg kada nosi male,to ti iz iskustva govorimsamo napred...Za sada nisu losi utisci,al videcu kad se bude pocela kotiti
Kao sto rekoh, ja sam ih uzeo kao kalifornijske, a posle kad sam malo cackao po netu vidim da oni imaju tamnije oznake od ovih mojih... mada na nekim slikama vidim i ovakve sivkaste kao sto su moji, tako da nemam pojma jesu li cisti ili ne. Ali nije mi to nesto Bog zna sta ni bitno iskreno, samo da su zdravi i pravi i da bude gomila dece jednog danaSvakako imaju kalifornijskog u sebi,no najbitnije je da su oni zaista lepi ko' lutke