Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj kos iliti cardak slicnih dimenzija kao tvoj opsiven drvenim letvama X godina koristio bez problema (moje iskustvo). Radio sam i sa armiranu mrezu fi 6 okno 10*10, 2 rebraste mreze 12m obim, precnik oko 4 m, (naravno opsivena iznutra sitnom zicom) i stavljao sa vlagom od 16-16,6%. Sproleca ide sve tel-kel, siptarima na 250T razlika od 4 din. racunaj. Neznam da postavim slike na konp. pozovi me na tel.060/71-59-795. da ti posaljem na viber. pozzzBilo bi dobro da se cuje jos mišljenja.
Da, klasično šalovanje, to bi bila jeftinija varijanta od navojnih šipki, pogotovo ako se ima žabica, a mogla bi i deblja žica pa usukati isto princip šalovanjaDa, moglo bi i sa žabicama pa smotati žicu da ne popusti žabica.
Nekad sam kod moje gradnje opsluživao rođaka, pa sam malo radio sa žabicama, žica je bila fi 6, neznam dali se može raditi i sa fi 8.Da, klasično šalovanje, to bi bila jeftinija varijanta od navojnih šipki, pogotovo ako se ima žabica, a mogla bi i deblja žica pa usukati isto princip šalovanja
Uvijek smo radili sa 6mm, možda može i sa 8, nismo probaliNekad sam kod moje gradnje opsluživao rođaka, pa sam malo radio sa žabicama, žica je bila fi 6, neznam dali se može raditi i sa fi 8.
Боље узми пужни транспортерJa sam za ovu godinu završrio sa kukuruzom, ovršao i prodao u selu. Skladištenje planiram za sledeću godinu pa gledam šta mi je najbolje i naj jednostavnije. Planiram da kupim i duvaljku, samo još neznam koju.
Evo ja cu damu prodam puzni transporter skoro pa nov radio 2 sezone, ali tek u maju 26.Боље узми пужни транспортер
Дуваљка диже прашину
Brate ti samo gledas kome ces sta da prodasEvo ja cu damu prodam puzni transporter skoro pa nov radio 2 sezone, ali tek u maju 26.