Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
21x4x2. Oko 110-120t.Koliko vagona staje u njega ,koje su dimenzije ?.
Ne moze manje loma, radio sam zmajem 142 a sad cu sa lexionom... ajde kad budes u mogucnosti posalji tabelu.. imam na puzu resetku za lom ali sam je blokirao ostane mi 7 tona lomaa stoku ne drzim, pa bolje da ga i prodam ranije nego da ga dajem u sezoni...E jbg. Reko da sipaš iz prikolice u koš onda bi mogao staviti perforirani lim da preko njega klizi kukuruz i onda bi se deo loma izdvojio.... Ovako.... hmm. A kojim kombajnom vršeš? Zašto ne sprečiš da uopšte nastane lom?
Ja ću opet o tretmanu.... Drug, ako ti skladištiš kukuruz sa vlagom do 15 %, i temperaturom ispod 20 stepeni (ima ona tabela za sigurno skladištenje, okačiću kasnije) i tretiraš ga kako sam ti već napisao i bez obzira na lom, neće se užiškati niti zagrejati. Žižak je taj koji svojim "radom" stvara temperaturu. Ako nešto nije užiškano neće biti ni temperature.