Tablete su za te stvari Bog i batina.Ubace se uz pomoć sonde za kratak vremenski rok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji tu motor treba na 10 m dužine?A što se tiče logistike, puž fi 300 radi radnju
Nisam skoro, ima 3 godine, sta te interesuje?Jel kupovao neko skoro puž?
Ima malo, zavisi naravno od transportera ali ako je prodajes posle niko ne pita za lom posle nove godine bar kod nas sve ide tel kel.Kako su se puževi pokazali u soji? Da li ima loma?
Treba mi jedan od 3,5m fi 160 bez točkova i onog usipnog koša. Nzm koji valjaju ima ih po oglasima i internetu dosta.Nisam skoro, ima 3 godine, sta te interesuje?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Gorane imamo mi Sigmin,koristimo ga za zito,soju i kukuruz...lomi,ali nista preterano.ako te zanima,dodji pa vidi.To može biti problem,toga se plašim,ovde kod nas su odustali nekoliko njih od puža baš zbog loma.E sad zavisi verovatno i od proizvođača tih puževa.
Ja imam od 9m na tockovima, ne mogu ti pomoci puno za te male polovne.Treba mi jedan od 3,5m fi 160 bez točkova i onog usipnog koša. Nzm koji valjaju ima ih po oglasima i internetu dosta.
To je odlično,sad nešto razmišljam koja je cev kod mene na kombajnu.7000 kg izvuče za 90 sekundi,kakav bi tu motor trebao...Svaki lomi vise ili manje. Da bi lom bio minimalan moran biti maks opterecen stalno. Fi 200 kada sipam u kamion izvuce 9.3t za 12min. Fi 300 bi mi prvo trebao trafo u dvoristu.
Koji je kod tebe motor i kolika je dužina cevi?Da, ali motor ti je 200-300ks i brzina okretanja veca + verovatno cev fi 300