Skladištenje zrnaste robe

Ponuda:
Silosna ćelija postavljena na ravnom betonu
Prečnik D=3,88m
Visina cilindra H=5,50m
Visina kape h= 0,94m
Ukupna visina Hu= 6,44m
Zapremina cilindra Vc=68 m³
cena po komadu je 2.600 eur - PDV - montaža (520 eur)
Napomena: transport nije obuhvaćen cenom

Ovo su mi poslali kao ponudu sa karakteristikama. Nisam imao sa njima do sada kontakte i kod mene u selu neznam ljude koji su radili sa njima. Ako neko ima loše iskustvo neka mi pošalje na pp poruku, jer ne bi voleo da se i ja opečem. Ima neka firma iz Arandjelovca što pravi isto silose. Sada jurim njihov mail da ih kontaktiram pa da vidim i njihove ponude.
Ne bi bilo loše da ako neko zna firme koje prave silose da postavi njihove linkove ili mail da bi mogli da se kontaktiraju.
Čini mi se da su cene dosta pale nego prethodnih godina, prvenstveno što nemaju posla a i cena lima je pala mnogo. Mislim da je sada trenutak da se rade manji silosi za kućne potrebe.

Treba razmišljati u ova dva pravca:

2artkn.jpg

30vocn8.jpg

Ili ono što se meni lično više sviđa:

2h39yxx.jpg

zt6qyo.jpg

2r5akvb.jpg

5nj68m.jpg

264mjr8.jpg

5odtt5.jpg

Silosi su proizvodi austrijske firme Gruber Maschinen.
Imaju i predstavnika u Srbiji.

Odlično, samo je bitno koliko je to para.
Dobio sam danas odgovor od Univerzala i za pužni transporter. Pored 3100 evra za ćeliju treba dodati još 2800 evra bez PDV za transporter. Sve ukupno oko 6000 evra. Mnogo za mene. Jel ima štogod jeftinije?

Ljudi kupio sam silos og GRUBERA druga slika drugi extra kvalitet cena :spavam: :spavam: :spavam:

branko je napisao(la):
Treba razmišljati u ova dva pravca:

2artkn.jpg

Silosi su proizvodi austrijske firme Gruber Maschinen.
Imaju i predstavnika u Srbiji.
A ko je predstavnik u Srbiji te firme?

Jedna informacija o silosima GRUBER:
5 crvenih stupcica na kojima stoji silos na slikama kosta 5.600,00E, za silos kapaciteta cca 20t
koliki je moj

listam ove teme uzduz i popreko i nikako da nadjem nesto konkrentno.Da li je neko opsio cardak(cime),kako to stoji ,jel se kvari, trebal mesati .... Sve sto sam nasao je u buducem vremenu, tipa ja cu ili cuo sam.Ubise me ovi sa lagera nesto se mora raditi za dogodine.Moja neka ideja je pocinkovani(0,5mm) lim okolo i eventualno da prosaram prostor vazdusnim tunelima

Nazad
Vrh