Skladištenje zrnaste robe

bobocan je napisao(la):
bice sutra zaboravio sam danas uslikati stroj je super i puno bolji od puzni transportera jer ga mozes savijati kako oces(cevi)
jel mogu te slike da se vide i ima li negde kod nas da se kupe samo cevi

ja mislim da bi se moglo kupiti samo cevi kod ovog coveka sto sam ja kupio evo slike
15nlo3r.jpg
64ge9j.jpg

neznam kakav je ovo transporter prvi put vidimtaj nema ni kos a po motoru mislim da je dosta slabiji jel to sigurno za zitarice

jeste ja sam imao dva takva i rade dobro samo trebaju blagi uglovi na cevima tj krivine
inače to su uglavnom podni transporteri sa gomile na gomilu ali može i par metara u vis

BOBOCAN!!!
Moze li adresa ili telefon od toga u Osijeku sto prodaje transportere

Post je spojen: [time]1261821995[/time]

vucko je napisao(la):
DUKEJ!!!
Koliki je tvoj el.motor KW? koliko dize u visinu? koliko istovari na sat/kg

Ako misliš na onaj transporter čiju sam sliku postavio na prvoj strani ove teme - to nije moj transporter već jednog poznanika, tako da ne znam podatke. Možda Bubiša zna te podatke jer je transporter od njegovog kolege. Raspitaću se.

Hvala ti!!! Puno bi mi znacilo posto moram da resim istovar zita

Post je spojen: [time]1261997300[/time]

IMALI TE NA FORUMU

Moze li adresa ili telefon od toga u Osijeku sto prodaje transportere

Danas sam dobio ponudu od Univerzal Novi Bečej za silos od 68m3 ili 51 tonu kapaciteta. Ćelija sa montažom 3100 evra. Ja sam im tražio cenu po sistemu ključ u ruke, ali mi je to jeftino zajedno sa transporterom tako da mi je ostalo još to da razjasnim da li je to cena sa njim ili bez njega. Za sada to nije tako skupo, a bolje je od prepravke ambara. Videću koliko bi me tačno sve koštalo pa ću napisati.

@baca
Ovo je vec razumna cena. Dali je u pitanju unutrasnji ili spoljasnji? Koje dimenzije? Jako sam zainteresovan za silose pa daj malo vise informacija, ako si u mogucnosti. Hvala.

Mom kumu su novobečejci pravili silos kao veoma povoljno.... samo su završili godinu ipo kasnije nego što su obećali!

Nazad
Vrh