Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali bi mogla pomoci vibro-igla sto se koristi u gradjevini za sabijanje betona u oplatama?A kako drugačije očistiti zalepljenu robu sa zidove silosa?
Pranje pumpom visokog pritiska(WAP)A kako drugačije očistiti zalepljenu robu sa zidove silosa?
gde ima da se kupi pneumatski transporter tj.duvaljka?Kakva su vasa iskustva koji motor,koji precnik cevi?Unapred hvala na pomoci.Kako se krecu cene.
Neće toliko da guši nego mu je mali kapacitet mada ja sa njim istovaram samo jednoosovinku zbog visine transportera.Imam Acin broj telefona pa ću ga zvati da pitam i obavestiću te ili ovde ili na PP.Za oba transportera je isti prečnik cevi fi 160mm.Imam jedno koleno od 45 i jedno od 90 stepeni, avisina dizanja je 5-6m odnosno nisam imao potrebe da dižem na veću visinu,cevi su pocinkovane.Koleno od 90 stepeni stavljam odmah iza duvaljke a onda od 45 stepeni na koju visinu treba.Možda bih ja prodavao svoje duvaljke ako završim silose do leta tako da mi neće biti potrebne više,ako rešim oglasiću ih na forumu(mada možda ih bude želeo neko od komšija).Takođe imao je jednu duvaljku od 7,5kw jedan tip iz Bogatića mada je meni tada bila skupa i bilo je već davno pa nisam siguran šta je s njom.jer sa slabijem motorom hoce da se zagusi.Kako mozes da proveris dali ima gospodin Aca?Unapred hvala.Koji je precnik cevi,do koje visine dise I pod kojim uglom?
Na koju vlagu si ostavljao?Ove godine sam punio skroz do grede,znaci nekih 2-2.2m