sinisa1979
Član
Hoće miš itekako da progrize džambo vreću! Ako vreća nije pokrivena onda je velika verovatnoća da neće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sve je moguce prijatelju,ja skladistim ovako a dogodine ako da bog treba da bude 300tona i ponovo cu u dzambo....Hoće miš itekako da progrize džambo vreću! Ako vreća nije pokrivena onda je velika verovatnoća da neće.
ja koristim vrece od 1000kg.napunim do gore i pretezno se krecu kada prodajem na prolece oko 1050-1080kg.Jedna vreca koliko kg?
Jel imas cime dici jos jedan sprat? Dal bi donje pucale tako?
vrece koliko ja znam su nepropusne,govorim iz razloga stoi ih punim duvaljkom i pritom se naduvaju kada bih zatvorio odusak na delu gde se sipa vreca bi pukla...Posto je jedna vreca?
Cak mislim da je bolje bez motanja najlona da moze malo da dise i izgibi koju kap vlage! Ili su vrece iznutra postavljene najlonom?
I ja sam počeo sa kućnim lagerom, napunio sam 14 džambo vreća, poslagao ih na palete i umotao u foliju. Videću kako se ovo pokaže do proleća, a ako bude dobro dogodine mnogo veća količina ide na ovakav lager.
Na viljuškaru se mogu okrenuti viljuške na gore, i tako može podići jednu na drgu.
- - - - - - - - - -
Inače ja sam moje džambo vrće punio direktno na njivi iz kombajna, jeste da je malo zajebancija, ali uradi se, a kući viljuškar i slaži.
Nista mu nece biti u mene je u supi 10ak tona sa 16,7 vec 20 dana a treci dan u jednoj prikolici oko 2 tone 17,5 bilo je prvi dan malo toplo ,izlopato jednom i sad je ok.U prikolici sam ostavio kukuruz u zrnu,oko 3t,sa 16%vlage,jel moze da bude nekih problema,da se upali i tako nesto?
Stojace u supu,gurao sam ruku da vidim da li se greje,ne osecam da je "topliji" u dubinu.
U pitanju je kikinda,skroz puna.