Skladištenje zrnaste robe

Dobri su ovi spiralni transporteri zato što se mogu koristiti kao usisivači.
b49ks9.jpg

Ja sam kupio kod kineza sperploce table2,20x1,40 metara debljine 5mm jedna tabla je 100 dinara a moze se staviti i obican terpapir za izolaciju,mrezice nikako posto kukuruz kada bude vlazno vreme tonjavo magla,vuce vlagu u sebe,treba ga izolovati od uticaja spoljnjih faktora.

Moze li neko da mi odgovori koliko kg suhog zrna kukuruza moze da stane u 1 kubni metar zapremine.

Mora da valja.Imat će vazduha ,a već je dovoljno suv.Samo da je pun koš.Evo ja već uspremio 100 t. sa vlagom ispod 15%. Još je kod mene sve beton i lane nije bilo problema .Sad je probijena gornja ploča i kada se puni gore na loču on sam propada u donje prostorije i tako puni.
2ise4pt.jpg
2rf311x.jpg
vnoy1s.jpg

nema sanse ako tako ostane da na njega ne napada kisa i sneg a onda je gotov, ja bio glup pa probao pa ga u maju tovario pokvarenog u po cene

Nema sanse da se pokvari ja sam prosle godine lagerovao tako 130 tona i to je bilo i sa 16,5 % vlage i sto je najzanimljivo sa koliko vlage sam ga lagerovao isto toliko je imao kad sam ga prodao u junu-julu...

jel bas tako u cardak koji je otvoren sa dve strane ili malo drugacije

Nazad
Vrh