Progarac
Član
Kloki...Ne znam koliko je ovo pitanje na mestu ali:koliko je tebi potrebno ljudi i koliko brzo vi mozete da precistite 10 vagona kukuruza i da stavite na tavan i onda ga "caskom" prerucite u dzakove ako pocne da se greje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dejan 77 je napisao(la):stavi neku perforiranu cev u sredinu da ga mozes produvati ,i obavezno stavi onu foliju za krovove sto je paropropusna celom visinom ambara zbog vlage u vazduhu i obrati paznju na ulaznu vlagu
Delimo mišljenje, samo bih dodao da je opasno tako lagerovati kukuruz na beton kod koga nije odrađena izolacija(a većina kad betonira šupu, ni ne razmišlja o tome), pa da vuče vlagu iz zemlje, plus kroz pukotine se mogu da se navuku npr gagrice i eto ti cirkusa, takav kukuruz niko neće da kupisteva 1984 je napisao(la):Za kukuruz je najbolje podno skladiste u nekoj supi(hali)sipas do 17 vlage i sa kasikom namontiranom na traktoru po potrebi premesas preko zime.Meni je stajalo 5000kg kukuruza od prosle godine u cosku na cardaku do avgusta upalio se od betona na 10 cm ali nije imao nikakvu zastitu skoro svaka kisa ga je uhvatila makar malo a sneg da se neprica.Da je do crepa zatvoreno nista mu nebi bilo.
kloki je napisao(la):moj je sav rod kukuruza stavljen sa 19 vlage na gomilu i ništa mu još nije bilo
Dr.Gruja je napisao(la):Obrati paznju na njega malo vise moj je poceo da se greje i dobio je malo mirisakloki je napisao(la):moj je sav rod kukuruza stavljen sa 19 vlage na gomilu i ništa mu još nije bilo