kroz mrezu hoce da vuce vlagu iz vazduha pogotovo u jesen kada ima magle i kise tako da mreza nije bas pravo resenjeMONTOYA je napisao(la):Ja sam postavio mrežu za fasadu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kroz mrezu hoce da vuce vlagu iz vazduha pogotovo u jesen kada ima magle i kise tako da mreza nije bas pravo resenjeMONTOYA je napisao(la):Ja sam postavio mrežu za fasadu
Nikolanikola94 je napisao(la):ja sad pravim podno skladist 15m sirine i 36 duzine ...gvozdena konstrukcia...
Sakuljan: pravimi onaj iz sakula Jova tornjanski ( ciricev kum)
i mene bi zanimale ove informacijesepa je napisao(la):Nikolanikola94 je napisao(la):ja sad pravim podno skladist 15m sirine i 36 duzine ...gvozdena konstrukcia...
Ajde postavi neke slike kako ce to izgledati ako si poceo da radis? Ima te li predstavu orentaciono koliko ce to kostati? Moze li broj telefona tog Jove tornjanski?
znam jovu to mi je komsija par kuca od mene dobar je majstornikola94 je napisao(la):ja sad pravim podno skladist 15m sirine i 36 duzine ...gvozdena konstrukcia...
Branko je napisao(la):Razmišljanje i jednog i drugog je u redu.
Silose u svakom slučaju treba imati svoje, ko ima mogućnosti, jer nikada se ne zna dokle će javna skladišta biti tako povoljna.
Ili bar toliko njih da veliki zadružni i mlinski silosi zvrje prazni..... Što opet neće biti skoro...zorancile je napisao(la):Kad ih svi budu imali, skladištenje će biti još jeftinije?
cukaneca je napisao(la):danas stigao pužni transporter 6m 300e
Soyacorn je napisao(la):cukaneca je napisao(la):danas stigao pužni transporter 6m 300e
Gde si našao i meni treba takav.
Planiram da skladištim soju.