Skladištenje zrnaste robe

MONTOYA je napisao(la):
Ja sam postavio mrežu za fasadu
2jzf60.jpg
kroz mrezu hoce da vuce vlagu iz vazduha pogotovo u jesen kada ima magle i kise tako da mreza nije bas pravo resenje

ja sad pravim podno skladist 15m sirine i 36 duzine ...gvozdena konstrukcia...

Sakuljan: pravimi onaj iz sakula Jova tornjanski ( ciricev kum)
:kisa: :kisa:

nikola94 je napisao(la):

Nikola
Ajde postavi neke slike kako ce to izgledati ako si poceo da radis? Ima te li predstavu orentaciono koliko ce to kostati? Moze li broj telefona tog Jove tornjanski?

sepa je napisao(la):
nikola94 je napisao(la):

Nikola
Ajde postavi neke slike kako ce to izgledati ako si poceo da radis? Ima te li predstavu orentaciono koliko ce to kostati? Moze li broj telefona tog Jove tornjanski?
i mene bi zanimale ove informacije :cao:

nikola94 je napisao(la):

znam jovu to mi je komsija par kuca od mene dobar je majstor

cena je:19.000 eura gvozdena konstrukcija 15*36, 2 kapije od 6 metara i na zacelje da ztvori
Bice slika sad su tek stubove postavili
Ja mislim da ce supa biti :D :D

Ajde kad bude slikaj da vidimo to...izvestavaj nas!
Posalji nam broj telefona majstora

Moze li neko da kaze da je moj stav pogresan:haha:-Pozdrav
moze!
ko je ostavio kukuruz na lager jesenas da danas je izgubio 5-6% kilaze, sto je na tvojih 100t 5-6t sto je opet 6-700e a ne ona tvoja cifra, plus prateca oprema susara,transporteri... prijatelju,los ti je marketing takvi ovde brzo zarade ban

Prijatelju, 5-6% se odnosi na 1% skidanja od mase mesecno kao naplatu za lagerovanje koje u najvecem broju slucajeva pocinje naredne kalendarske godine, a ti ga prodaj za 8 ili 15 din kad hoces.Ko kupuje zemlju obicno ima cime da je obradi, tako da prica za pratecu opremu ne pije vodu ,a dozvole saglasnosti nisam ni spomenuo.Jos jednom spominjem ljigav markentiski potez kojim pokusavas da se izreklamiras ovde.Neznam kako od urednika niko ne reaguje.

Neznam sta nije jasno u pogledu mog razmisljanja i komentara.Niko vas ne tera ni da citate ni da uvazite moje misljenje, a da nesto nije u redu urednik bi svakako reagovao. Jedino ako vam smeta sto ce neko uvaziti moje misljenje.Svakako bi urednik mogao reagovati na vase uvredljive izraze u predhodnom vasem tekstu.

Razmišljanje i jednog i drugog je u redu.
Silose u svakom slučaju treba imati svoje, ko ima mogućnosti, jer nikada se ne zna dokle će javna skladišta biti tako povoljna.

zorancile je napisao(la):
Kad ih svi budu imali, skladištenje će biti još jeftinije?
Ili bar toliko njih da veliki zadružni i mlinski silosi zvrje prazni..... Što opet neće biti skoro...

Čovek kod mene koji radi sa polovnim mašinama iz inostranstva je ovog proleća u jednoj turi doneo 4-5 komada. Ja izabrao jedan za mene i nisam se pokajao. Slike su mi u telefonu i staviću ih kad budem imao više vremena. Uglavnom više ne plaćam ljude za istovar i utovar žita.

Nazad
Vrh