Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo bi i mene zanimalo? Ako kiša ne mož da prođe kroz mrežu i da se kukuruz kvari, onda je rešenje odlično.sasa22 je napisao(la):ili sa kisom ne "nabija" kroz istu?
Planiram nešto ovakvo. Moj čardak je isto metalni ali od 5/4col cevi dimenzija; 1,8m x 4m x 8m (širina,visina,dužina), imam strah zbog visine da će se ispresavijati pa bi mi trebao savet šta,kako ojačati da ne krene. Dali imamo možda nekog inženjera,projektanta na forumu radi proračuna pritiska,itd... tj šta kako da odradim? Hvala za savete.zozon je napisao(la):
~Kiki~ je napisao(la):Nemaš problema sa glodarima da diraju tu mrežu?
Sa glodarima nisam imao problema mada sam video da su na 2-3 mesta gda su malo načeli,mržica u sebi ima staklo pa ih verovatno to malo zeza,što se tiče kiše isto nisam imao problema pošto sa zatvorio južnu stranu pa vetar ako nešto malo i nanese ja skoro svaki dan trošim,skoro sam i potrošio kvarnog nisam imao uopšte.U glavnom i dogodine ću isto takoFarmer II je napisao(la):ovo bi i mene zanimalo? Ako kiša ne mož da prođe kroz mrežu i da se kukuruz kvari, onda je rešenje odlično.sasa22 je napisao(la):ili sa kisom ne "nabija" kroz istu?
Tesko je napraviti proracun za tako nesto, prosta domaca receptura, ojacaj gde god ti padne na pamet i neces pogresiti. Pritisak je najveci u donjoj zoni i tu treba posebno obratiti paznju, kod mene nema unutrasnjih ojacanja ali je visina manja nego kod tebe!abro je napisao(la):Planiram nešto ovakvo. Moj čardak je isto metalni ali od 5/4col cevi dimenzija; 1,8m x 4m x 8m (širina,visina,dužina), imam strah zbog visine da će se ispresavijati pa bi mi trebao savet šta,kako ojačati da ne krene. Dali imamo možda nekog inženjera,projektanta na forumu radi proračuna pritiska,itd... tj šta kako da odradim? Hvala za savete.