Kolega ti ne razumeš, ne napadam ja tebe lično, i ne poznajem te...Napadam gluposti koje pišeš...@olalija
O sebi si sve najbolje rekao više puta. Ne brini za mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega ti ne razumeš, ne napadam ja tebe lično, i ne poznajem te...Napadam gluposti koje pišeš...@olalija
O sebi si sve najbolje rekao više puta. Ne brini za mene.
Kolega Bojčetiću, savršeno si sve opisao u 8 tačaka. Oko ovoga nema rasprave...1) silosi pokazuju visu ili realnu vlagu
Nizu nikad.
2) grafik temperatura/vlaga sto je @olalija okacio je aksiom ili ti polazba tacka oko koje se ne diskutuje jer je jednostavno takva.
3) primese i lom koji se desava sipanjem spiralom na isto mesto je uvek prvo mesto gde ce se desiti problem.
4) hladjenje kukuruza je odlicna mera i kupuje miran san do aprila, maja.
5) jako je korisno kukuruze koji su vlazni raditi u najhladnijem delu dana zarad male ulazne temperature.
6) silosi odbijaju lom i primese a to realno je kraduckanje jer to meni niko od kupaca nije gledao.
7) silosi sa 15-16%vl OGROMNU lovu zarade na robi koju satro suse ali je ne suse.
8) susara je skupa igracka, pocetna investicija i energija da bi neko susio 15% vl robu kad moze da je samo produva i da je cuva tako.
Pa proveris isti uzorak na par mesta i bude razlike i po 1% i preko na vlagu u zavisnosti od aparata....Prvo sto si napisao bojcetic , silosi uvjek pokazu vecu vlagu .... Na osnovu cega , sa cime si poredio ?
Pa onda jel krade onaj koji ima manje taj 1 posto koje poredis ili kako ...? Al aj sutra cemoPa proveris isti uzorak na par mesta i bude razlike i po 1% i preko na vlagu u zavisnosti od aparata....
Pa proveris na pet mesta ako treba, pa ko mnogo odskace od proseka znaci da uzima na aparatu....Pa onda jel krade onaj koji ima manje taj 1 posto koje poredis ili kako ...? Al aj sutra cemo