emigrant
Član
Malo je jedna do dve tablete po toni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da nije on bio kiseo zbog tableta,nego je krenuo da se kvari.Tablete u dodiru sa vlagom ispuštaju otrovan gas,i onda žižak krepava.Ja sam jednom stavio 7 velikih tableta na 10t kukuruza.Tri dana je bilo pokriveno I 4-5 dana se luftiralo.Prodao sam fabrici koja proizvodi hranu za kerove I kad su uradili analizu kazu da je bio kiseo strasno I da ne treba toliko tableta da se stavlja.
Koliko je duzina cevi,tj.koliko duboko treba stavljati tablete?Možda nekom zatreba,kako napraviti sondu za tablete.
![]()
To zavisi najvise od temperature. Neko je postavio tabelu broja dana cuvanja kukuruza u zavisnosti od temperature I vlage kukuruza, ali ja sad ne mogu da je pronadjem. Mislim da je 17% neka granica preko koje ne treba rizikovati , I to bi moglo da se sacuva do aprila-maja. Kasnije u junu-julu pocinje da radi zizak i da budjaDo koliko vlage bi kukuruz mogao ici u Dzambo vrece da se ne kvari?