emigrant
Član
Malo je jedna do dve tablete po toni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da nije on bio kiseo zbog tableta,nego je krenuo da se kvari.Tablete u dodiru sa vlagom ispuštaju otrovan gas,i onda žižak krepava.Ja sam jednom stavio 7 velikih tableta na 10t kukuruza.Tri dana je bilo pokriveno I 4-5 dana se luftiralo.Prodao sam fabrici koja proizvodi hranu za kerove I kad su uradili analizu kazu da je bio kiseo strasno I da ne treba toliko tableta da se stavlja.
Koliko je duzina cevi,tj.koliko duboko treba stavljati tablete?Možda nekom zatreba,kako napraviti sondu za tablete.
To zavisi najvise od temperature. Neko je postavio tabelu broja dana cuvanja kukuruza u zavisnosti od temperature I vlage kukuruza, ali ja sad ne mogu da je pronadjem. Mislim da je 17% neka granica preko koje ne treba rizikovati , I to bi moglo da se sacuva do aprila-maja. Kasnije u junu-julu pocinje da radi zizak i da budjaDo koliko vlage bi kukuruz mogao ici u Dzambo vrece da se ne kvari?