sarbanac
Banned
Nemam šta da kazem samo divljenje. Da sam imao net pre 10god kada sam hteo da idem u Sjenicu drugačije bi mi kapa stajala. Svaka čast Miladinoviću i svim peštercima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a kad imas priliku da kupis takvo grlo, sigurno da ti stane mozak i da ne razmisljas kako bi razmisljao u nekim drugim okolnostima gde ti se grlo i svidja i ne svidja, pa onda mu zagledas u zube jer trazis razlog da ga ne kupis..to je uredu ali kad ste je stigli na kraju sto ne pogledaste zube pa onda pazar
Drug moj tebi svaka cast sto imas volju i sto si uporan u ovim teskim vremenima za ovcarstvo, ja ne znam da je neko od clanova u ovoj godini imao neku vecu investiciju u ovcarstvo, osim Miljka, svi obicno kupe jedno, dva grla cisto da osveze krv, ali ti brate stalno nesto kupujes i pojacavas se i to sada pred zimu kada to treba ishraniti na jaslama. svaka castveceras pazario kod Milana Milevica ovcu sa prve slike i ovnica iz trojke iza nje na istoj slici (vidi mu se glava samo)
zadovoljeni i moj merak i kvalitet![]()