Sitnilice biljnih ostataka za adaptere na kombajnima(opšta tema).

Odg: Tarup na uređaju za kukuruz za ZMAJ kombajne

steve73 je napisao(la):
zdravo Deni!

Moj poznanik ima oros 6013 i sad skoro mu pravili roto secku. Kombajn mu je Djuro Djakovic. Majstor je iz Ade zove se Hajagos. Cenu ne znam, a za telefon mogu se raspitati

znam tog majstora, hvala za info

Ovu sečku sa tri elise on proizvodi ,on mi je poslao sliku.

Koji tarup i za koji heder?

steve73 je napisao(la):
zdravo Deni!

Moj poznanik ima oros 6013 i sad skoro mu pravili roto secku. Kombajn mu je Djuro Djakovic. Majstor je iz Ade zove se Hajagos. Cenu ne znam, a za telefon mogu se raspitati
Koliko sam upoznat Hajagoš neradi ugradnju ,samo ispručuje delove za ugradnju.

Matić je napisao(la):
E a nisi rekao u kom dućanu?! :haha:
Paaaa recimo nekom dragstoru :haha: :haha: :haha:
Izvinite za :off_topic: ::sramota:: stidim se ali ljudi ako pitate nešto daj bar da razumemo šta pitate.

dejan 77 je napisao(la):
tako stoji na mom orosu
Jel ti imas orosev adapter za kukuruz sa takvim tarupom? Na kom kombajnu?

steve73 je napisao(la):
zdravo Deni!

Ako moze broj od tog majstora iz ade.

Zna li neko ko ima kucista od berackih valjaka od zmaja na prodaju,ili ko ima rasturem adapter od zmaja?

koliko je tezak zmajev adapter od 4 reda:haha: :D ja mislim da je tezi od zitnog hedera, jer je na adapteru puno vise debljih i jacih cevi ::svaka cast:: ... :d ispravite me ako gresim :bravo:

predstavio sam se. :bravo: mogu sad da dobijem odgovor?? :D

sremac je napisao(la):
koliko je tezak zmajev adapter od 4 reda:haha: :D ja mislim da je tezi od zitnog hedera, jer je na adapteru puno vise debljih i jacih cevi ::svaka cast:: ... :d ispravite me ako gresim :bravo:
Zmajev kukuruzni adapter od 4 reda je tezak priblizno 1200 kg bez secke i tarupa a zitni heder od 14 stopa odnosno 4,2 metra priblizno ima 950 kg zavisi da li je klasican pogon kose ili preko reduktora, podaci su iz zmajevih kataloga.

ok. hvala na odg :D procitao sam sve vase komentare i vidim da se cena roto secki krece oko 1100- 1800 e sa ugradnjom..... moracu i ja da ubacim ove godine zbog ljudi kojim vrsim, bune se sto im ostaje malo stabljika, a zmaja 142 teramo jedno 5 do 10 cm od zemlje pa tako priblizno sve obrije, al nije to to.. lepse bi uradila roto secka.. :D
Post je spojen: [time]1294760379[/time]

a i na kukuruznom nalazi s ona velika greda ... ima i ona dobre tezine sigurno .
Post je spojen: [time]1294785748[/time]
jel bi neko bio ljuabzan da mi postavi slike opruge za otvaranje lule na 142 ... video sma da je to neko postavio, al mi bas najbolje nije jasan patent.. zeleo bi to da namestim na mom kombajnu da se vise nepati vozac (radnik ) i ja ( moram da mu rukom odbacim lulu ka napred ) ....... :D

video sam to pre :D al me detaljno interesuje stelovanje i nacin kako je napravljeno .. ako moze jos koja slika .... :D

molim forumase za preporuku ko ugradjuje dobru secku na hedere ja isto planiram da ubacim na moj adapter od cetri reda ako je moguce da mi nije predaleko moz i na pp

Nazad
Vrh