Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliki pritisak toliki prečnik. Imam tifon fi 50 dužine 200m. Na ulazu 7 bari na topu 4 bara baca na 14mm diznu 17-20 metra u poluprečniku. Ako ti je pumpa tanja sa pritiskom ti tu daljinu nećeš dobiti.Danas sam uzeo predračun, tifon 50/200, okretna pladforma, cinkovana konstrukcija i turbo top Jet 35. Neznam koliko ovaj top ima prečnik zaljevanja, prodavac kaže max 40 m ali nema tačne podatke.
Koji je top u pitanjuKoliki pritisak toliki prečnik. Imam tifon fi 50 dužine 200m. Na ulazu 7 bari na topu 4 bara baca na 14mm diznu 17-20 metra u poluprečniku. Ako ti je pumpa tanja sa pritiskom ti tu daljinu nećeš dobiti.
Sent from my SM-A415F using Tapatalk
Nije tačno da je zbog izlazne dizne već je fi 50 mali i ima pad u dužini. Kada se stavi veća dizna pritisak bude još manji zato što voda otiče brže a daljina je manja.Veliki je pad pritiska sa 7 na 4 bara, to pokazuje da je za taj izlaz vode mali fi 50.
Neki u Agro gasu 6/4"Koji je top u pitanju