Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Još jednom hvalamvpadina je napisao(la):talianu objasnio sam ti porukom ako ti još šta treba javi se
talianu je napisao(la):Zrenjaninac ,da li ja moram da ispoštujem domaći zadatak (4300000 din) ili ne?
To je podignuto na 4 milionamvpadina je napisao(la):ispravka gospođo-gospođica tamara ako ne napravi promet veći od dva miliona
u vezi sa ovim, znači on mora u toku celog svog "prisustva" u sistemu pdv-a da ima promet u zadnjih 12 meseci preko 4 miliona, a ne od 2 do 4 miliona, jel tako?tamara1611 je napisao(la):Poljoprivrednik moze da bude u sistemu pdv na dva nacina.
1. Ako se prijavi od 1.1 do 15.1
2.Ako u togu godine napravi promet,odnosno proda robu u iznosu vecem od 4 miliona dinara.
Ako se prijavi (tacka 1)i u togu godine ne napravi promet preko 4 miliona,on s ebrise po sluzbenoj duznosti.
Nadam se da Vam je jasno.
Idalje sam za to da se u sistem PDV-a ulazi samo ako se mora dobrovoljno nikakotamara1611 je napisao(la):Tako je i ukoliko ima manje brise se i nije vise u pdv.A to znaci da ukoliko je kupio masinu neku,npr traktor morace taj pdv da vrati...