talianu
Član
Ok razumeo,
Ja podneo prijavu i sad čekam rešenje rekli posle 15 stiže
Ja podneo prijavu i sad čekam rešenje rekli posle 15 stiže
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
talianu je napisao(la):Ako sam te dobro razumeo,kad kupim traktor mogu da tražim pare da mi isplate na račun i biće sve u redu?
meeker je napisao(la):Neću pisati ništa ja. Smo ću pitati ima li ko da su mu vratili PDV uplatom novca na račun, nek se slobodno javi.
Voleo bih da grešim.
tamara1611 je napisao(la):Ko hoce da se ozbiljno bavi poljoprivredom,i da na svoje gazdinstvo gleda kao na neku malu firmu,treba da udje u sistem pdv,I NECE POGRESITI.
Ja sam u pdvu dugo i to funkcionise dobro!
Najveci problem koji moze da vas zadesi,je taj da nekom fakturisete robu,a on vam je ne plati,i bez obzira na to vi ste duzni da platite pdv po fakturi!!!!!!
talianu je napisao(la):Danas se vratio sa odmora i zatekao kući rešenje,ali nešto mi nije jasno.
Dobio sam da je minimum prometa za 2011 god 4300000 i dobio sam PIB.
Pa mi nije jasno dal sam pravilno registrovan da ne izgubim status fizičkog lica(čim imam PIB mislim da sam u statusu pravnog lica)
Šifra delatnosti mi je 0111.
mica967 je napisao(la):Za mehanizaciju 18% a đubrivo i seme 8%.