mindjušar
Član
Diklofen druže to je isto sve,kao da je tvoj račun,to ti nije spas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potpuno netačno, šta ima veze ako su na istoj adresi, tri gazdinstva su tri različita vlasnika i svako radi za sebe i svako odlučuje za sebe dali će ući u pdv ili dali će preći 4mil dinara. I nikako i niko nemože da ih spoji u jedno gazdinstvo ako oni neće.samo da ispravim sorin,skupa 4.000.000 u prethodnih 12 meseci,pošto je ista adresa
mikulaš@I ja mislim da je tako kako si ti rekao,od nas trojice niko nije nosilac gazdinstva za ostalu dvojicu,nego svako ima posebno PIO gazdinstvo.A adresa ko adresa na istoj smo,šta da mu radimo.Ima tu i druge varijante,da smo svi na različite adrese ali i onda može da se poveže ko je kome otac,majka,ćerka,sin,brat,snajka,supruga...ne vidim nikakvu logiku vezano za adresu.Otišli smo od teme priljatelji moji,valjda će nas prebaciti u odgovarajuću temu.Al eto desi se nehotice da se raspričamo o nečemu na sasvim drugoj "adresi".Potpuno netačno, šta ima veze ako su na istoj adresi, tri gazdinstva su tri različita vlasnika i svako radi za sebe i svako odlučuje za sebe dali će ući u pdv ili dali će preći 4mil dinara. I nikako i niko nemože da ih spoji u jedno gazdinstvo ako oni neće.