Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi Aco na svaleraciju nema odbitka pdvNa sva ova pitanja, kad dobiješ razumljiv odgovor, objavi ovde da i ostali saznaju.
Industrijska struja je skuplja nisam siguran da ti se isplati prelazak na industrijsku bez obzira na to što si u PDV-u.Vidi Aco na svaleraciju nema odbitka pdv
Ono sto sam razumeo do sad
U marketu samo kucna hemija prasak safun tolat papir itd
Benzin ne mogu da pravdam i placam sa tog racuna
Voda i smece ako mi posalju racun na e fakturu njihova dobra volja
Struja jos mi nije jasno neko placa a neko ne jer kao postoji mogucnost da me prebace u industrisku struju al to je za sad samo glasina
Djubriva semena hemija ulja maziva gume..... pa cak i majstori mehanicari strugari itd ako izdajy adekvatan racun
Poljomasine itd
Mogu da kupim zitarice prasad telad itd od lica koja nisu u pdv pravi se otkupni list prodavac treba da mi da aktivni status i lk
Subvencije ne mogu da se podizu kes moraju da se pravdaju gde su utrosene e sad nisam pitao da li mogu da kupim sta ja hocu ili samo oko poljoprivrede
Ne pitah za belu tehniku zamrzivac posto mi uskoro treba
Sta god kupim od onih gore stavki najbolje platim karticon i trazim fiskal sa mojim maticnim brojem i tako pravdam potroseno
Troskovi reprezentacije 75000 din za godinu dana mogu kupim sa tog racuna ali nemam pravo odbitka pdv, koliko sam razumeo alkohol sokovi, a sta jos ne znam
Možeš da podigneš keš sa svog poljoprivrednog računa bez pravdanja.To znam ali mislim da mi je rekla da moram da ih pravdam gde sam ih utrosio ne mogu da podignem kao kes
Gledaj da je vrednost dobara i usluga iz oblasti građevinarstva ispod 500 hiljada.Pozdrav, da li prolazi povrćaj pdv za građevinski materijal za adaptaciju objekta?
Послато са 23053RN02Y помоћу Тапатока