SIP berači

^D08FBAFF9E3789B98C172E4635990B408DC4412162823CB2F8^pimgpsh_fullsize_distr-4708c8.jpg

moja ekipa

Ne bi bilo lose komusacki sto pretrest. :ppozdrav:

DKO 5501 ima moj komsija Darko,znas ga kupovao si drva od njega,vuce ga sa Rakovicom 65 ali jedva to ide,jako dobro cisti kukuruz,malo je neokretan zbog duzine i hoce da prosece njivu zbog tezine.Inace jako kvalitetan berac,zakacivao ga je za 585 prosle godine kad mi je brao i to je odlicna kombinacija.Prodaje ga oce da kupi kombajn.

Pitacu ga sutra a i trebao bi ovih dana ako vreme dozvoli da mi obere kukuruza sto je ostalo.Mislim da je oko 4000-5000.Nisam u toku.

Za original Sip ne znam... Gledao sam i majevicu, oni su ubacili turbinu od sejačice za kukuruz,repu... sa 2 creva ubačena iznad remenice tarupa kod tornada 40, i duva prema kratkim metalnim valjcima...

pozdrav, kupio sam berač KK30, pa sam razmišljao da ga ubrzam. Znam da je već na forumu pisano o tome, ali ako neko može nek okači par slika. Takođe me interesuje koliko to zadovoljstvo košta i gde imaju delovi da se kupe.
Pozdrav

I ja pratim oglase,planiram da kupim EKO 3500,ali mnogo je to para.Za nekog ko planira da bere usluzno mozda i nije.Ali ja kupujem za svoje potrebe,tako da bih radije kupio neki u losijem stanju i odradio mu remont.

I ja pratim oglase,planiram da kupim EKO 3500,ali mnogo je to para.Za nekog ko planira da bere usluzno mozda i nije.Ali ja kupujem za svoje potrebe,tako da bih radije kupio neki u losijem stanju i odradio mu remont.
Ti onda otiđi u okolinu Pančeva.Tamo ima koliko hoćeš berača.Samo pazi da te ne presvuku.

poz kolege,jedno pitanje gde ima da se kupe ili ko pravi creva hidraulicna za sip eko 3500?planiram neki remont pa bi zamenio i sva creva pa reko ako imate nekog da mi preporucite?pozZ

Nazad
Vrh