Kazner
Član
dr68 ovaj tvoj poso s ventilatorom je odlicna stvar,napravio si pravi dodatak beracu.odlicno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ratko, u pravu si 10000000%!!! Ove godine sam se osvjedočio kako je tarup zaje*ana stvar kad me komad kukuruzovine (a moglo je biti i nešto tvrdje) raspalio po nozi kada sam samo na brzinu prošao iza berača u radu. Išao sam prije dan-dva da dovezem rodjaku prikolicu kukuruza i slučajno prodjem iza berača taman kad je kretao na uvratinama. Još imam masnicu na cjevanici, bolilo je kao da me neko motkom udario! Zamisli šta se tek može desiti da se nož odlomi (i to sam jednom vidio) ili da naidje na kamen ili tako nešto!
Ajd opet tarup, al kad vidim da ljudi čačkaju, čiste i podmazuju berač u radu, posebno kad krenu da čupaju stabla koja su zapela naprijed kod lanaca...Bože sačuvaj!
iščitao sam temu od a do š,i veoma mi je drago da ovako nešto postoji ,radim sa eko 3500 već nekih 5god i za sledeću sezonu će mu trebati malo ozbiljnijih stvari za uraditi a vidim da će mi ovaj forum moći pomoći.Morao sam da komentarišem ovaj snimaknije sve u konjima
a šta bi tek rekao na ovo
iščitao sam temu od a do š,i veoma mi je drago da ovako nešto postoji ,radim sa eko 3500 već nekih 5god i za sledeću sezonu će mu trebati malo ozbiljnijih stvari za uraditi a vidim da će mi ovaj forum moći pomoći.Morao sam da komentarišem ovaj snimak
ja sa 539 radim 2ili3 sporom .ono jest sporo ali po meni jedino racionalno a ovaj snimak mi više liči na tarupiranje a ne na branje.Kod mene čim brže ideš i nepratiš red idealno čim kljunavi udare u stabljiku klip ispada sam i neretko završi pored berača na zamlji mislim da je na ovoj njivi više ostalo kukuruza nego što je odneto u čardak