igor.colic
Novajlija
treba mi pomoc ako neko ima silo kombajn class jaguar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji jaguar,sta te mucitreba mi pomoc ako neko ima silo kombajn class jaguar .
Da li ti treba dimenzija od ovakvih?Drugari da li neko zna dimenzije nozeva za lifamov jednoredni kombajn ili ako ima neki stari a nije mu tesko da izmeri. Nozevi mi ne trebaju za lifam vec za jedan drugi kombajn, na slici su potpuno isti ali ne znam bez tacnih mera.
Hvala puno, sad sam bar odbacio mogucnost ugradnje lifamovih, meni trebaju isti ovakvi samo 215 mm duzine, u pitanju je KRONE MC 10, moracu da nadjem nekog da ih pravi. Hvala jos jednom na pomociDa li ti treba dimenzija od ovakvih?
Ma nista vise hvala, poslao sam dimenzije u MGM rekose da se jave ali ih nema vec dve nedelje pa sam zato hteo da probam od lifama ali nisam znao dimenzijePosalji uzorak u MGM Plamen, mogu da ti prave po uzorku, meni su nudili da mi naprave, ali sam našao ipak polovne originale... Ako su ti potrebne još koje dimenzije ovakvih noževe, samo reci...
Ima ovakav moj prvi komsija vuce ga sa zetorm pre par godina malo ga je ubrzao na ovom vecem pogonskom zupcaniku, napravio je malo veci, kaze da radi dobro, nije se kvario nista ozbiljno, kvalitet silaze zadovoljavajuci, ima dobar veta, cini mi se da ima 8 nozeva.sta mislite o ovom modelu potingera?
- - - - - - - - - -
Hvala puno, sad sam bar odbacio mogucnost ugradnje lifamovih, meni trebaju isti ovakvi samo 215 mm duzine, u pitanju je KRONE MC 10, moracu da nadjem nekog da ih pravi. Hvala jos jednom na pomoci