Silokombajn

da li ko ima iskustva sa plamenovim noževima za silokombajn i kakva im je kvaliteta

- - - - - - - - - -

jel moguće da niko nije mjenjao noževe

da li ko ima iskustva sa plamenovim noževima za silokombajn i kakva im je kvaliteta

- - - - - - - - - -

jel moguće da niko nije mjenjao noževe

Ajde narode pomagajte našao sam nove noževe kod plamena i kod termometal ada pa da čujem preporuke koji kvalitetnije rade.

kod mene samo da stignu novi noževi i završen generalni remont silokombajna
348oky8.jpg

trebalo je već biti gotovo samo dijelovi su malo kočili.a sredio sam ga tip top svi do jednog ležajevi sve čaure ,semerinzi, noževi.a što se tiče stezanja em sam sivonja em mažem šarafe sa abbrom protiv otpuštanja.

Molio bih za pomoc,potrebni su mi privodni lanci i nozevi za silokombajn Deutz-Fahr MH-500, ima li neka prodavnica ili neko ko to rastura i ima delove.Hvala unapred

Treba da idem da pogledam neki silo kombajn za sebe,radi se o jednoredom, marka mengele, tačan tip ne znam dok ne vidim,pa me interesuje malo više o njima kakvi su,pošto ja ne znam o silokombajnima baš ništa,na šta da obratim pažnju,da li ima neka serija koja je lošija ili su svi dobri...,čovek mi kaže da će ga probati kad budem tamo.Čisto ako neko zna više o njima da mi malo pomogne.

Pozdrav svima, da li neko ima možda uputstvo za upotrebu jednorednog silažnog kombajna Lifam 30L?
Puno bi mi značilo. Hvala unapred.

Pozdrav Nele.

Ti kombajni su radjeni direktno po Kemperovoj licenci.

Lifam je identican sa Kemper Exakter i drugima, pogledaj tako.

Sta te konkretno zanima ?

@markokurjega opisi nam malo koji bi traktor radio s tim kombajem i ubaci oglas da pogledamo koji je model ako ne pise ako ne napisi barem onda koja je jacina traktora da bi ti mogli preporucit koji mengele bi bio pogodan sa tim traktorom. Uglavnom imas vece i manje sa jednorednim i dvorednim lancima novije i starije modele. Pri pregledu gledaj stanje nozeva moraju imatiti ivicu od vidija ja mislim zatim stanje brusa, stanje lanaca, lancanika, uopsten izgled na kraju, stanje zakretackog sistema, pregledaj luft na rotoru jer imaju 2 lezaja koja kostaju 50 € provjeri da nije pogonski lanac pucao jer je nov skup ko djavo

Nazad
Vrh