Zoran Kostović
Član
Ovo je SIP-ov silokombajn i dovoljno mu je i 50-ak konja za pogon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razlike su znacajne. Prva I osnovna je u tipu pogona reznog aparata- 2Rotacion ima pogon na lance, 2S na remenje. Daleko je bolja varijanta preko remena. Druga razlika je u reznom aparatu. Mex 2 rotation ima aparat tipa MH 430 sa 8 nozeva, Mex 2 S ima MH 432 sa 12 nozeva. Pogon uvlacne sekcije je daleko bolje I jednostavnije resen kod 2S, plus sto se moze podesavati brzina uvlacenja, a samim tim I duzina odsecka koja moze biti 3 ili 9 mm I 4 ili 7mm. 2s je daleko bolja varijanta od 2 rotation.jel zna neko da mi kaze kakva je razlika izmedju Potingera Mex 2-S i Potingera Mex 2-R i naravno koji je bolji. hvala unapred
Koliko mi je poznato PZ MH80 je isti kao i Sip sempeter Vihar 80,tj licenca.Radi krupno,po meni bolje je Potinger.
To mene sad zbunjuje. Da li je isti kao SIP i radi krupno, ili ima 4 valjka i sitno sjece masu ? Ima li neko PZ MH80 pa da kaze provjerenu informaciju?
Jel moze neko reci sta je bolji izbor Pottinger MEX 2 ili PZ MH80 ?? Odnosi se na traktor od 50 konja. Do sad sam radio sa ovim ZMAJ 310 i lijepo je isao sa 50 konja samo nema vjetra.