Farmer Bob
Član
Pozdrav majstori!Jedna mala pomoc.Prijatelju je u kvaru Krone silo kombajn.Neko kuciste dole,neznam tacno.Gde nabavljate delove za ovaj kombajn?Hvala...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel može da puni u drugu prikolicu ako vuče za sobom
pozdrav drugari, evo juce uzeo moj rodjak isto ppottinger mex 2s za 900e, sta mislite hoce li moci store 404 da radi, kukuruz preko 3m as 160
jel stvarno nece moci nikako ? oni mu tamo svi govorili da mozeTo ce biti nemoguca misija!
Kako da mu ne znace, to je najbitnije. Ako su potrosene odma gusi ili pravi snopove. Mladje serije mex 2s, mex 2k I mex gt imaju metalnu traku umesto gumene.težak je oko 550 kg.danas izremontovan potinger izmjenjene uvlačne gume sređeni noževi i sad jede malu djecu.mtz 820 2 direkna 4.5 kmh traktor ga ne osjeti u extra kukuruzu.a još juče sam bio spreman da one kljunove nabijem tom što mi prodo u guzicu i još uvjek ne mogu da vjerujem da mu toliko znače nove uvlačne gume.