Silokombajn

koliko god da je,skup je!
moj prijaatelj ima takav,nije zadovoljan,i onda sam mu ja davao svoj mengele mb 290!
ovaj na slici ima los vjetar, ima problem sa travom!i on ga je uzeo povoljno,al opet neradi sa njim!
uzmi noviji tip mengele 200.210.220.ovo su malo manji ili 280,290 veci al su super!imaju ekstra vjetar!

- - - - - - - - - -

koliko god da je,skup je!
moj prijaatelj ima takav,nije zadovoljan,i onda sam mu ja davao svoj mengele mb 290!
ovaj na slici ima los vjetar, ima problem sa travom!i on ga je uzeo povoljno,al opet neradi sa njim!
uzmi noviji tip mengele 200.210.220.ovo su malo manji ili 280,290 veci al su super!imaju ekstra vjetar!

Imam ja sh20 dvoredni,i mb280 i ovaj sa slike... Pa bih prodao i mb280 i ovaj sa slike,jer su mi sada visak kada imam dvoredni... Tacno je da ovaj ima slab vetar,ali je ubrzan na pogonskom zupcaniku tako da sada i on baca dobro... Dal se moze ovo prodati za 600€ kada se ofarba,sto se tice ispravnosti 100% ispravan,samo je ruzan na pogled...

Sent from mTalk

Posto sam kupio dvoredni,ovaj sada kod mene ide u zasluzenu penziju,tako da ako je neko zainteresovan za ovaj kombajn neka me kontaktira na P.P....
YVDDaYb.jpg

y3xUBz2.jpg

ZNyp3iz.jpg

Sent from mTalk

Da li neko zna gde mogu da nadjem nozeve sto seku stabljiku kukuruza za silokombajn Pottinger MEX II S ili ako ima neko ko to pouzdano moze da napravi?

Lezajeve na dojim valjcima, piksne na ovim rukama ( 50€ ode bronza skupa) lezajeve na turbini i to bi bilo za ovu godinu. Iduce godine morat cu nozeve ubacit nove. Usput sad moram zamijenit strane onim valjcima uspravnim sto odsijecaju ( nozevi se vec zajeli) a i nije kombaj puno star samo 38 godina

Te piksne sam ja platio kod jakopica upola jeftinije nego kod tokara a duplo kvalitetnije

Poslano sa mog LG-M200 koristeći Tapatalk

Samo sto je men jakopic 330km udaljen u jednom smjeru pa ja i bas nemam izbora. Kod mene u okolini od 100 km i nema bas bolje opremljenih radnji s dijelovima. Za ovo sto je uradio tokar mi garantuje a i ne bi me zajebo jer duze vremena saradjujemo . Sto je tu je ja mislim da ih ja necu stic poderat. Svake godinje sve manje i manje sijem i sve manje usluga radim. Ovo je vise da se ne sikiram

Moze li 539 da radi sa nekim silokombajnom i kojim? Radio bi neku malu povrsinu, za svoje potrebe isključivo.

Koliko ja znam mislim da ne moze, potrebno je najmanje 60 KS, jer ja radim potinger mex 2 sa 60 ks i to mu je malo

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk

Pozdrav, molio bih za pomoć, planiram kupovinu silo kombajna koji cu vuci sa imt 542. Moze li mi neko preporučiti neki manji i lakši kombajn da nebi uništio traktor,ovde kod mene neki mi preporučuju potinger 1,pz 80, mada su mišljenja podeljena i koji bi sitnije seko, unapred hvala.

Nazad
Vrh