Mačvanin 82
Član
220 moze i 539 vuci
a kod Mengele nepostoji bolji model od MB 300!!!
niko nesece kao on al treba bar 70ks
a kod Mengele nepostoji bolji model od MB 300!!!
niko nesece kao on al treba bar 70ks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam i mb280 i mb300...oba su odlicni,cak mb 300 je veceg kapaciteta,ali mana mu je sto nema vetar,i jedva dobaci do prikolice...I kardan 1000 obt/min.
220 mi se cini da je lagana konsrukcija i cuo sam dobro melje.Kod mene je brdski teren pa mi je prednost laksi kombajn iako imam belarusa 82.[/QUOTE]Zasto 220? Ako vec kupujes moja preporuka mb 280...
Sent from mTalk
Ima reverzer elektricni,ide bez kvacila...Ako i zbog cega vrijedi jest zbog toga sto se ne mora prozinjati za njega. Da je mozda case jos malo jaci za njega al i ovako bude fino islo. Ima li case reverzer?
Evo kod ovog coveka gde sam ja kupio ima potinger za iste pare,i u istom stanju,ako ste zainteresovani mogu vas uputiti kod njega... I ovaj sad ide na 1000 obrtaja,ali ima na njemu rezervne zupcanike koji se menjaju i ubrzava se da bi ga traktor okretao sa 540 i 740 obrtaja... Bice snimaka cim pocne sezona...Bas ja i drugar ovih dana malo gledali te dvoredne..mi smo imali kemper nekada i eno ga sad kod komsije pored mene,al zlo od kombajna,verovatno neispravan,nije dugo koristen,tezak ko kredit u svajcarcima,i mora na 1000 obrtaja,pa smo odustali od njega i gledali sip ove..ali ovaj je dobar,plus sto ima mogucnost pikapa za senazu..nek sluzi dobro pa na leto da cujemo iskustva..
Jeste presirok,ali imamo dve opcije,da napravimo veci razmak kroz sredinu parcele prilikom setve,ili da kacim na rusa dok proznjem pa posle da prekacim za kejsa...Zar moze Case proci na 2 reda u prozimanju? Zar nije presirok?