Silokombajn

220 moze i 539 vuci
a kod Mengele nepostoji bolji model od MB 300!!!
niko nesece kao on al treba bar 70ks

Za traktore do 60 ks mislim da je i mengele mb 200 taman, moj je 55ks i taman mu je ovaj.. postavljao sam vec snimak kako ide..

Zasto 220? Ako vec kupujes moja preporuka mb 280...

Sent from mTalk[/QUOTE]220 mi se cini da je lagana konsrukcija i cuo sam dobro melje.Kod mene je brdski teren pa mi je prednost laksi kombajn iako imam belarusa 82.

Zasto 220? Ako vec kupujes moja preporuka mb 280...

Sent from mTalk
220 mi se cini da je lagana konsrukcija i cuo sam dobro melje.Kod mene je brdski teren pa mi je prednost laksi kombajn iako imam belarusa 82.[/QUOTE]
I ja imam dosta brdskog terena,evo vec 9 godina siliramo sa belarusom 920 i 82.1 u kpmbinaciji sa mb280...

Sent from mTalk

J1UgSfT.jpg

xYiYHJx.jpg

kIE8JXP.jpg

7RvNUX4.jpg

Stiglo pojačanje... :)

Sent from mTalk

Hvala kolega... 2500€ u Hrvatskoj i kostalo me jos 100€ goriva za auto,70€ putarine i 120€ carine... Ima mogucnost adaptacije na pikap za senazu,ali nije trenutno imalo na placu gde sam ga uzeo,porucio sam da mi nabavi naknadno...

Sent from mTalk

Ako i zbog cega vrijedi jest zbog toga sto se ne mora prozinjati za njega. Da je mozda case jos malo jaci za njega al i ovako bude fino islo. Ima li case reverzer?

Bas ja i drugar ovih dana malo gledali te dvoredne..mi smo imali kemper nekada i eno ga sad kod komsije pored mene,al zlo od kombajna,verovatno neispravan,nije dugo koristen,tezak ko kredit u svajcarcima,i mora na 1000 obrtaja,pa smo odustali od njega i gledali sip ove..ali ovaj je dobar,plus sto ima mogucnost pikapa za senazu..nek sluzi dobro pa na leto da cujemo iskustva..

Bas ja i drugar ovih dana malo gledali te dvoredne..mi smo imali kemper nekada i eno ga sad kod komsije pored mene,al zlo od kombajna,verovatno neispravan,nije dugo koristen,tezak ko kredit u svajcarcima,i mora na 1000 obrtaja,pa smo odustali od njega i gledali sip ove..ali ovaj je dobar,plus sto ima mogucnost pikapa za senazu..nek sluzi dobro pa na leto da cujemo iskustva..
Evo kod ovog coveka gde sam ja kupio ima potinger za iste pare,i u istom stanju,ako ste zainteresovani mogu vas uputiti kod njega... I ovaj sad ide na 1000 obrtaja,ali ima na njemu rezervne zupcanike koji se menjaju i ubrzava se da bi ga traktor okretao sa 540 i 740 obrtaja... Bice snimaka cim pocne sezona... ;)

Sent from mTalk

Nazad
Vrh