dracanin
Član
Kakvi su klaas jaguar 25 kombajni,dali je tezak za rakovicu 65 na kardanu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega Pankin vam je odgovorio. Nemam nikakvo uputstvo, ali ni mogućnost, da oštrim noževe tako što bi se kombajn pokretao u kontra smeru. Naši traktori ne mogu da vrte kardan u kontra smeru, a kombajn nema pozadi izvod kardana, pa mi je jedino i logično rešenje bilo oštrenje tako što noževi idu u susret brusu. Ostrio sam, kako ste vi napisali na svoju ruku. Pre ovog kombajna dugo smo imali Sipov koji je imao kardan pozadi i ne vidim nikakvu razliku između naostrenosti noževa na njemu (gde se noževi oštre pokretanjem kombajna u kontra smeru) i sada na PZu. Verovatno još neko ovde na forumu ima takav kombajn, pa neka napise kako oštri noževe. I ako neko zna gde mogu naći noževe za PZ mh80s neka piše, hvala.Pročitao sam vašu objavu i postavio bih par pitanja. Imam isti silokombajn PZ MH 80 S. Ti kažeš da se noževi oštre tako što idu u susret brusu a svi ovi kombajni se moraju kontra vrteti prilikom brušenja . Ja nemam taj kardan otpozadi da bi ga drugi traktor pokretao u kontra smeru. Imam traktor Belarus mtz 80 i kardan ne može vrteti u kontra smeru. Svi mi ovde govore da se mora kontra vrteti prilikom oštrenja a ti jedini kažeš da ne mora. Da li ti to radiš na svoju ruku ili imaš neko uputstvo? Unapred se zahvaljujem i molim da mi razjasniš tu dilemu.
Sempeter krupno sece , gledao sam silazu koju je radio klaas jaguar 25 dosta sitnije sece, zato me interesuje kakav je jaguar 25
Kolega Pankin vam je odgovorio. Nemam nikakvo uputstvo, ali ni mogućnost, da oštrim noževe tako što bi se kombajn pokretao u kontra smeru. Naši traktori ne mogu da vrte kardan u kontra smeru, a kombajn nema pozadi izvod kardana, pa mi je jedino i logično rešenje bilo oštrenje tako što noževi idu u susret brusu. Ostrio sam, kako ste vi napisali na svoju ruku. Pre ovog kombajna dugo smo imali Sipov koji je imao kardan pozadi i ne vidim nikakvu razliku između naostrenosti noževa na njemu (gde se noževi oštre pokretanjem kombajna u kontra smeru) i sada na PZu. Verovatno još neko ovde na forumu ima takav kombajn, pa neka napise kako oštri noževe. I ako neko zna gde mogu naći noževe za PZ mh80s neka piše, hvala.
Sempeter krupno sece , gledao sam silazu koju je radio klaas jaguar 25 dosta sitnije sece, zato me interesuje kakav je jaguar 25
Nisam tako hteo da formulisem odgovor,a za ovo za 539 mi je on rekao e sad ako laze laze njega.A hteo sam da kazem mi necemo da radimo uslugu nego samo za nas nekih 5-6 prikolica i misli da 558 moze to da uradi bez problema sa bilo kojim silokombajnom.
http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/2303168_PÖTTINGER_meh-2_1990_god/?cena=low
O ovom kombajnu je rec.
Pisao sam o ovom modelu silo kombajna jer ga posedujem, imas na 101 strani pa procitaj.Cena je po meni ok za ovaj kombajn,ne deluje lose sa slika al treba videti uzivo.To je kombajn s kraja 70-ih tako da to godiste sto pise u oglasu nije sigurno.Imt 539 nema sanse da radi s njim jedva ga i praznog pogoni mozda u nekim losijem kukuruzu i to pod kvacilom al to nije posao.558 ce raditi s njim al bas da se igra s njim i nece,mi nas teramo rakovicom 60 i kad je dooobar kukuruz 1 sporohodnom radi dobro 2 nema sanse u losijem il redjem kukuruzu moze brze.U svakom slucaju za navedenih 5-6 prikolica bice ok.Nisam tako hteo da formulisem odgovor,a za ovo za 539 mi je on rekao e sad ako laze laze njega.A hteo sam da kazem mi necemo da radimo uslugu nego samo za nas nekih 5-6 prikolica i misli da 558 moze to da uradi bez problema sa bilo kojim silokombajnom.
http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/2303168_PÖTTINGER_meh-2_1990_god/?cena=low
O ovom kombajnu je rec.