milovan vrsac
Član
Tako je. 2020.sam kupio Vogel 6.1m i sad sam kupio jos jedan od 6.1mKod nas je bilo više vogelovih setvospremača i radilo je ok. A mislim da clan milovan iz Vršca ima vogelov spremač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je. 2020.sam kupio Vogel 6.1m i sad sam kupio jos jedan od 6.1mKod nas je bilo više vogelovih setvospremača i radilo je ok. A mislim da clan milovan iz Vršca ima vogelov spremač.
Po meni sasvim pristojan spremač. Imamo stariju verziju 4.9m. Malo su lošije rešeni ležajevi na rotorima al ide to ako se vodi računa o njima.Momci, ima li neko iskustva sa vogelovim spremacima. naleteo sam na polovan pa vredi li uzimati.
To noviji imaju jaču prednju gredu. Da li se možda sećaš gde je bio varen?Ja sam uzimao od drugara iz sela za probu Vogel 6.1m, lepo radi al je mekan, izvaren je sav a nije star...
Moj erdogan je dok Dajca nismo kupili sve spremao sa Satex spremačem od 4.5m i išlo je to bez problema.Erdogan ima 105ks i 4500kg sa tegovima. Taj Fendt će da se igra sa tim spremačem.Imace sta da nosi, malo bespotrebno onakva piramida za kacenje.
Sto se tice rotora i ostatka rama nema mu zamerke.
P.S. Slikaj dasku kad stigne ako ti nije problem.
Pročitaj šta pišeSatex je ok,ima ga...ali da se 105 ks igra sa 4,5 metara...jos pogotovo turcin,tesko...oni su poznati kao malo lenji.dosta ljudi iz price je razocarano koliko mogu potegnuti.ja sa 1025 vucem solidno 4m i to mu je to.
Ima istine...i sa godinama ih je sve vise...dobar siPročitaj šta piše![]()
I dobro je što je piramida jaka, rotori su baš daleko od nje, velika je vaga i zato će biti problem nošenje.Imace sta da nosi, malo bespotrebno onakva piramida za kacenje.
Sto se tice rotora i ostatka rama nema mu zamerke.
P.S. Slikaj dasku kad stigne ako ti nije problem.