Setvospremači

Kolege jel bi bio neko voljan da mi slika kako su postavljeni cilindri za sklapanje setvospremaca širine 3.7 m, može i sa jednim i sa dva cilindra kako ko ima. Ja imam Rau 3.7 m ali je sklapanje na cekrek, pa sam to setve hteo da uradim hidraulicno sklapanje.

Sent from my SM-A155F using Tapatalk

Nema to veze sa sirinom sve je to isto i na onom od 3,7 i od 6m

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Moguce, mada ne verujem da dužina cilindra moze biti ista na onom koji ima osnovu 2 m, i onom kojem je osnova 3 m. Možda grešim, al bolje da čujem druga mišljenja.

Sent from my SM-A155F using Tapatalk

Na svakom setvispremacu se krila dizu za 90 stepeni I duzina klipa moze da bude ista e sad tu treba da se uklopi mesto gde se kaci klip da bi imao dovoljan hod da bi mogao to da postigne

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Moze biti isto mesto kacenja. Dovoljno je staviti klim veceg promera za 10-20 % i dizace. Predpostavljam da je jeftinije samo postaviti pojacan klip jer izrada klipa od recimo fi 50 i fi 60 kosta gotovo isto, a prebacivanje kacenja iziskuje mnogo vise posla. Bar ja tako razmisljam i tako bih uradio.

Sve zavisi od vremena. Ako otopli mislim da ce morati dva puta jer ce biti trave i klijanaca koji ce krenuti. Videcemo jos.

Nazad
Vrh