djoker
Član
Odg: Setvospremači
Ja ne prodajem ja kupujemzmaj191 je napisao(la):djoker jel taj spremac na prodaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ne prodajem ja kupujemzmaj191 je napisao(la):djoker jel taj spremac na prodaju
druze ne gadjam se ja,samo kazem sta sam video!steva 1984 je napisao(la):Au ala se vi svi gadjate sirokim setvospremacima kao da su drljace u pitanju.Sa rusom od 90 ks 5 metara nema sanse treba bar 150 ks da ima traktor.Znam da za 6 metara treba snage 121 kw zvali pre 2 godine fop becej da ih pitamo sta preporucuju.Morace da se ovi dobro pocesu za glavu u kombinatu u titelu zasto nevuku vece od 9 metara sa velikim John Deere preko 250ks kad cuju sta vi pricate.
ako neznas cemu sluzi setvospremac onda nemoj ni da radis poljoprivredu predji na nesto drugo to ti je moj savet.CAR je napisao(la):Dajte vi meni kao laiku poljoprivrede posto ste vi iz ravnice a ja iz brda objasnite cemu sluzi taj sjetvospremac i sta poboljsava urod npr.sije se zito na tu njivu.
‚Kod njih se verovatno zove "krimler" pa zato neznadjoker je napisao(la):ako neznas cemu sluzi setvospremac onda nemoj ni da radis poljoprivredu predji na nesto drugo to ti je moj savet.CAR je napisao(la):Dajte vi meni kao laiku poljoprivrede posto ste vi iz ravnice a ja iz brda objasnite cemu sluzi taj sjetvospremac i sta poboljsava urod npr.sije se zito na tu njivu.
Dobra logika....Lala iz Banata je napisao(la):Posto si iz Srbobrana, moze i 4.1.
Pa jeste nego da neidemo vise u off znas kako je.....Lala iz Banata je napisao(la):Kad imaju zemlju ko perje.
simin je napisao(la):ljudi imam trtaktor belarus 1025 koji setvospremac da uzmam? consum od 3.9m ili nesto drugo?