nikola indjija
Član
Odg: Setvospremači
ma kakve 2,5l pa to je smesno
ma kakve 2,5l pa to je smesno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):E fala je bogu da je neko primetio... Moj ursus vuče spremač pola sata i onda moram da stanem da izvadim iz rezervoara fricovku nafte da se nebi prelivalo, i tako svakih pola sata!
pa 2,5l bi ja potrošio da se samo vozam po njivi sa dignutim setvospremačem a ne da radimnikola indjija je napisao(la):ma kakve 2,5l pa to je smesno
mityoo je napisao(la):E fala je bogu da je neko primetio... Moj ursus vuče spremač pola sata i onda moram da stanem da izvadim iz rezervoara fricovku nafte da se nebi prelivalo, i tako svakih pola sata!
Matić je napisao(la):Bubu ne samo ja nego svi u selu koji imaju 577 bilo običan ili DV prva brza i to mu je to.Imamo i zemlje u kojoj prilikom rada kao da te neko i nešto vuče u nazad koliko se lako obrađuje tako da nije merodavno porediti potrošnju ni od sela do sela a kamo li sa vašom.
cicimoric je napisao(la):pa koliko ide teze germinator od spremaca. Planiramo da kupimo germinator cim bude bilo para za njega. Mislili smo da uzmemo od 6 metara. Sa spremacem od 7.3 metara se igra, ne oseca ga pa bi trebalo lepo da vuce i germ. od 6m.
solidna potrosnja. jer pacje sape davaju veci odpor, na koju dubinu je radeno?kiraj je napisao(la):Pošto nisam dosada merio potrošnju u radu spremačem danas sam merio koliko sam potrošio u spremanju za suncokret.Sve parcele su bile drljane,neke u jesen neke u proleće.Uradjeno je 31 kj na 8 parcela i šetnja od oko25 km.Gorivo sam sipao iz kanti pa možda nije 100% tačno .Nasuto je manje od 90 lit.Traktor je MF 3120 sa spremačem 4,1 m koji na svim S oprugama ima pačije šape.
Spajki je napisao(la):Kod mene u Beceju ima dosta tih imt-ovih germinatora i pripremaju ljudi sa njima za sve kulture,ne samo za repu.
Covek sa john deer-om od 140 ks vuce 5m zahvata,sa claas-om 155 ks vuce isti takav od 5m bez problema.Steyr od 195 ks vuce cini mi se 7m zahvata.Mislim da bi tebi od 6m bio . Da napomenem:NIKO ne radi sa njima samo jedan prohod po oranju pa setvu.SVI prvo prodju setvospremacem pa pre setve germinatorom!