Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
3.2m maksimalnogogi666 je napisao(la):Pozdrav,
koji setvospremac moze 920 da vuce/nosi?
Promenuli smo traktor i sad ostao od 2,9m jbg smesno za novog rusa!
Kakva su iskustva?
Hvala
Na koje klinove mislis na "Gama" opruge... Nadam se da mislis na ove opruge koje se nalaze na masini sa slike........amac86rs je napisao(la):Zavisi jesu s oproge ili oni klinovi obicni. Mislim da bi moga s opruge oko 3.4 m,a sa klinovima vece zahvat.
U našem ataru niko ne vuče veći od 2,9 m, a i sa njim mu nije svejedno...grunt je napisao(la):A sta mislite koji bi pasovao rusu 820 ali da ima solidnu brzinu,odnosno da radi posao ne samo da ga vuce?
IMT-550 je napisao(la):Na koje klinove mislis na "Gama" opruge... Nadam se da mislis na ove opruge koje se nalaze na masini sa slike........amac86rs je napisao(la):Zavisi jesu s oproge ili oni klinovi obicni. Mislim da bi moga s opruge oko 3.4 m,a sa klinovima vece zahvat.
Nije,ali mogu da ga uzmem kad god mi treba!KishRobert je napisao(la):jel to tvoj spremac?
pa sta mislis...kad smo svi kidisali na predsednika zbog izlivanja tise u ljutovo(vrebalovi imaju tamo najvise zemlje) oni su k'o picke sa strane stajali i cutali...ni farmer bob nije bio na halabuci,mora biti da je dobio crvenu da zacepi gubicu....paorpaor je napisao(la):Nesto mi poznato to prezime,da nije u kakvom srodstvu sa predsednikom opstine Novi Becej ?