Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
3.2m maksimalnogogi666 je napisao(la):Pozdrav,
koji setvospremac moze 920 da vuce/nosi?
Promenuli smo traktor i sad ostao od 2,9m jbg smesno za novog rusa!
Kakva su iskustva?
Hvala
Na koje klinove mislis na "Gama" opruge...amac86rs je napisao(la):Zavisi jesu s oproge ili oni klinovi obicni. Mislim da bi moga s opruge oko 3.4 m,a sa klinovima vece zahvat.
U našem ataru niko ne vuče veći od 2,9 m, a i sa njim mu nije svejedno...grunt je napisao(la):A sta mislite koji bi pasovao rusu 820 ali da ima solidnu brzinu,odnosno da radi posao ne samo da ga vuce?
IMT-550 je napisao(la):Na koje klinove mislis na "Gama" opruge...amac86rs je napisao(la):Zavisi jesu s oproge ili oni klinovi obicni. Mislim da bi moga s opruge oko 3.4 m,a sa klinovima vece zahvat.Nadam se da mislis na ove opruge koje se nalaze na masini sa slike........
![]()
Nije,ali mogu da ga uzmem kad god mi treba!KishRobert je napisao(la):jel to tvoj spremac?
pa sta mislis...kad smo svi kidisali na predsednika zbog izlivanja tise u ljutovo(vrebalovi imaju tamo najvise zemlje) oni su k'o picke sa strane stajali i cutali...ni farmer bob nije bio na halabuci,mora biti da je dobio crvenu da zacepi gubicu....paorpaor je napisao(la):Nesto mi poznato to prezime,da nije u kakvom srodstvu sa predsednikom opstine Novi Becej ?