milan_spay
Član
Odg: Setvospremači
LJUDI!!!
Ovo je tema SETVOSPREMAČI a ne potrošnja goriva
LJUDI!!!
Ovo je tema SETVOSPREMAČI a ne potrošnja goriva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako ti ovo sto imas nazivas svetospremacem onda ja nemam reci,ni sta dalje da sa tobom diskutujem uzivaj u zivotu i prijatno.SAKULJAN je napisao(la):mozete da pricate i mislite sta hocete ali ja vam kazem sta je kod mene ko veruje veruje ko neveruje ima pravo da neveruje ja nemam razloga da ikoga lazem i nemam koristi od toga ko hoce neka dodje da vidi ja sam mu na raspolaganju 24 casa a pogotovo ovima sa torpedima sto spremiraju mani ga mito imam i ja torpeda koji nemoze da podigne ovaj setvospremac kog rujkan siba po 12 sati dnevno
miroslav k je napisao(la):puno je to 3.5-4litre
577 na parceli ne potrosi vise od 2.5 litre, sa spremacem 2.90 dubina 7-8cm, gas ne veci od 2000 obrtaja. provereno
mene interesuje koliko im traktori troše,kad idu,do i od njive... još i to kad oduzmu ...paorpaor je napisao(la):Za sve ove sto im traktori trose litru-dve sta se desi kad se probudite
paorpaor je napisao(la):Za sve ove sto im traktori trose litru-dve sta se desi kad se probudite
i onda je mrmot zavio čokoladu u folijupaorpaor je napisao(la):Za sve ove sto im traktori trose litru-dve sta se desi kad se probudite