paorpaor
Član
Odg: Setvospremači
Da mu nije malo tesko
Da mu nije malo tesko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja se tome cudim Eno,moj sogor uzeo CONSUM-ov setvospremac od 8m,bez tockova je,i eno vec su menjali lezajeve i kucista na rotorima?!Puno je to tereta da se voza na rotorima.....Farmer II je napisao(la):toliki spremač a da nema sopstvenih točkova
paorpaor je napisao(la):Da mu nije malo tesko
Lazaaa je napisao(la):Svidjaju mi se retrovizori kako si ih uradio
kako ga vuce rujkanSAKULJAN je napisao(la):jeste sam sam ga prosirio a bio je 2,90 i ima po 6 S opruga sa svake strane dodato inace sirina rotora je 4,10 a krajnjih s opruga je 4m ja sam prezadovoljan kako me sluzi trosim 3,5 litara D2 po hektaru sto je danas mnogo bitno a slikacu danas detaljnije pa cu postaviti i retrovizore ali u temi BELORUS i setvospremac
Sta ti kultiviras,pesak,kad mozes da vuces sa 82 ks 4 m zahvata.SAKULJAN je napisao(la):jeste sam sam ga prosirio a bio je 2,90 i ima po 6 S opruga sa svake strane dodato inace sirina rotora je 4,10 a krajnjih s opruga je 4m ja sam prezadovoljan kako me sluzi trosim 3,5 litara D2 po hektaru sto je danas mnogo bitno a slikacu danas detaljnije pa cu postaviti i retrovizore ali u temi BELORUS i setvospremac
I ja se pitam a jos je rus sa standardnim(da kazemo uskim)gumama da bar imas duple tockove pozadi da sto manje tone pa bi mozda i mogo da se uklopi rus sa setvospremacem,ali dobro sve je moguce jel......paorpaor je napisao(la):Sta ti kultiviras,pesak,kad mozes da vuces sa 82 ks 4 m zahvata.SAKULJAN je napisao(la):jeste sam sam ga prosirio a bio je 2,90 i ima po 6 S opruga sa svake strane dodato inace sirina rotora je 4,10 a krajnjih s opruga je 4m ja sam prezadovoljan kako me sluzi trosim 3,5 litara D2 po hektaru sto je danas mnogo bitno a slikacu danas detaljnije pa cu postaviti i retrovizore ali u temi BELORUS i setvospremac
I jos jedno pitanje,koliko imas opruga(radnih tela) ?