Čini mi se da su takve i kod drugara na Pumi 225, Michelin i kao da traktor lebdi, tako izgledaju tragovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta guma je bila moja zelja ali nazalost NE POSTOJI ta opcija. Pume nose i 650 , al kroz 85 pa onda ide r38.
100% si siguran da je na Pumi /85 ?
Kako ste zadovoljni radom ovoga Ring valjka iza??Sve zavisi od vremena. Ako otopli mislim da ce morati dva puta jer ce biti trave i klijanaca koji ce krenuti. Videcemo jos.
Mi radimo spremanje na max 6-7 cm i tu nema sanse da vadi ikakve buse. Ako se spremac zarije na 15 cm vadice svaki. Ima dva-tri ovakva spremaca u mojoj okolini. Ja kad sam to video odusevio sam se. Tako ravno, tako ujednaceno urdjeno nema sanse da uradi ni jedan drugi. Ovaj sistem gde se oslanja na rotore napred i nazad je po mom misljenju najbolji. Daska nazad ravna, a Vring rotor pravi "cudo". Zemljiste iza njega nije ni previse sitno, praskasto kao sto pravi recimo tupanjceva drljaca, a nije ni pregrubo, vec taman. Nema bojaznosti da pljusak zabetonira, a spremljeno je idealno celom povrsinom na istoj dubini. Bez problema moze da seje najobicnija nodetka, a da ne govorim o malo tezim masinama.A pačije noge ako budu vadile mnogo vlagu?
Na vasoj zemlji nema buse na 6-7 cm...kod nas dublje oranje ako nema dobrih mrazeva ponegde izvali celu brazdu kako si je u jesen polozio ...zato sam i pitao kako radi ta fleksibilna cev pozadi...znaci ima efekta?Mi radimo spremanje na max 6-7 cm i tu nema sanse da vadi ikakve buse. Ako se spremac zarije na 15 cm vadice svaki. Ima dva-tri ovakva spremaca u mojoj okolini. Ja kad sam to video odusevio sam se. Tako ravno, tako ujednaceno urdjeno nema sanse da uradi ni jedan drugi. Ovaj sistem gde se oslanja na rotore napred i nazad je po mom misljenju najbolji. Daska nazad ravna, a Vring rotor pravi "cudo". Zemljiste iza njega nije ni previse sitno, praskasto kao sto pravi recimo tupanjceva drljaca, a nije ni pregrubo, vec taman. Nema bojaznosti da pljusak zabetonira, a spremljeno je idealno celom povrsinom na istoj dubini. Bez problema moze da seje najobicnija nodetka, a da ne govorim o malo tezim masinama.
Valjak je dosta tezak i po meni najvazniji deo ovok spremaca. Svojom tezinom i rasporedom valjaka vrsi pritisak na zemlju i pravi idealne uslove za polaganje semena. Par drugara kad je videlo kako radi su takodje rekli da ce kupiti prvom prilikom.
Serijski. Bira se valjak i opruge.Proizvode ga serijski ili si ti hteo takav po svojoj specifikaciji?