Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne ne posle oranja ide spremac polako kao i svako oranje onda tanjiraca pa spremac zavrsava posao i poravnjava sve neravnine!! tako je moj otac rekao da uradimo !!!mityoo je napisao(la):Sa spremacem 2.4 i 90 ks je teoretski izvodljivo... ali ne po oranju vec po spremljenoj zemlji.... a spremljenu zemlju spremati ponovo da bi se vozio 20 na sat je po meni glupost...
panemogu reci da je najtezi tip zemlje al tu je negde !! a i tanjiramo zbog istarupiranog kukuruza ima ostataka po metar i sve se to isecka istanjira !!! tako radimo oduvek i to ne samo mi vec celo podrucje!! jer kad bi posle oranja iso samo spremac nebitno 1 ili vise puta nebi uspelo dase namesti za setvu bas zbogtuluzne prvenstveno a i zemlje naravno!!Spajki je napisao(la):Zar nije malo bez veze tanjirati oranjei jos isusiti setveni sloj zemljista? (osim ako nije rec o tezem tipu zemljista)
Pomislicu da ja ne radim kako treba, nisi nikada probao da iztanjiras kukuruzoviste pa da ga onda ores?kombajner je napisao(la):ne nikada nisam tanjirao pre oranja!!! al zar nije isto dal tanjiram pre ili posle![]()
Pa postigao je to da je izmesao zetvene ostatke i gornji sloj zemlje radi kvalitetnijeg zaoravanja! kako izgleda ta tvoja njiva gds posle prodjes tanjiracom:vise kuruzovine bude od gore nego zaorano?kombajner je napisao(la):ne niti imam potrebe niti sam razmisljao!! video sam danas bas da je komsa to uradio al valjda hteo da proba neznam sta jepotigao stim!!