Pa malo sam vise posvecen trenutno transportu, zemlju za sada odrzavam na 60-70ha.Gde si Manjeviću, nema te na forumu... tj slabo pišes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa malo sam vise posvecen trenutno transportu, zemlju za sada odrzavam na 60-70ha.Gde si Manjeviću, nema te na forumu... tj slabo pišes
Ipak je 205. Možda nekom zatreba.Klasicne paker valjke imas?
Trebalo bi da je UC206. Oznaka lezaja sa kucistem je UCFL 206
Ravnica je kod mene. Nemam brda ni malo. Ali imam teske zemlje za rad pa bih mu ostavio prostora za snagu. Bas iz tog razloga mi je mozda 2,4m taman.De ce 2.9m sa 65ks u brdu.
2.4m imas Rau,a 2.2m IMT sa duplim rotorima. Gledaj da ima dasku i duple rotore.
Колега мораш их наштеловати да не рију кроз земљу него само жице да раде посао ...па како буде... иначе ако се спремач вози на роторима сценарио је познат.Nego, ima li neko kakav trik da produži trajnost ležajeva na IMT rotorima setvospremača, odnosno da spreči ulazak zemlje u iste. Da li otvarate ležaj sa obe strane zbog mazanja, da li samo sa spoljne strane (tako ja radim), ili ga dobro namažete pa ga ponovo zatvorite sa obe strane pa da traje dok traje jer onda ne može dodatno dodavati mast?
Redovno mi uzice pojedu onu malu gumicu koja ide do ležaja i onda zemlja nekako nađe put do unutrašnjosti ma koliko "tesna" bila metalna šolja koja naleže na osovinu. One velike "šolja" gumice ostanu čitave ali ta mala se uvek pojede. Zna li neko njene dimenzije pa da ih probam negde naći posebno pa da kupim više komada da imam da menjam?