diesel d-60
Član
Tacno je za rau oprugu sa duplom krivinom da plice ide…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ni uzeo Consum 2,9m sa duplim valjcima i daskom za taj traktor i tesku zemljuKoji spremac preporucujete za 892 ravan most? Da mu ne bude knap, posto je sve manje vise teska zemlja, ritska. Je l mu je tu oko 3, 3.2m taman?
Izvinjavam se, nisam prije vidio poruku..Filipe, koristi li iko one austrijske drljace sa valjcima?
Isto radim sa roto drljacom ali ima njiva gde bi mogla proci drljaca sa valjcima kad zimsko oranje lijepo izmrzne
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
3,6m consum.Koji spremac preporucujete za 892 ravan most? Da mu ne bude knap, posto je sve manje vise teska zemlja, ritska. Je l mu je tu oko 3, 3.2m taman?
Ja se još razmišljam za moj...Da li neko ima na prodaju setvospremac 5-6m radnog zahvata?
Prave opruge moraju biti na 7cm ako hoćeš da radiš kako treba.Drugari hteo sam da uzmem Consum setvospremac, ne mogu da se odlucim koje opruge da uzmem, prave ili s.. sta vi mislite?