kanački
Član
Da li je sigurno za plugove?
Bilo je na tv-u da su ove godine ubacili pligove i ja isto ne mogu da nadjem uredbu nigde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je sigurno za plugove?
Koja je cena novog 3,6m? Verovatno imas informaciju.
A jel se zna od kog datuma ce vaziti racuni?Nije još izašla,izaćiće ovih dana
Info iz prve ruke,bio pre neki dan ,upada spremač do rama kako se lepo radi morao sam ga na hidraulici držatine ostavlja prevelike brazdice.Ako idem sutra na voćnjak ,slikaću uz put mi je. Sada pred setvu će ući još jednom sa rotorima ili RD.Otom potom. Moj ti je savet veži neku gredu za spremač bez rotora još bolje ispadne.Sta mislite, kako bi izgledao rad setvospremaca bez rotora za predsetvenu pripremu? Jedan prohod tako, a posle laka drljaca sa rotorima?
a jbg njihovi mi nekako uzgledaju najjaci i dobro su odradjeni..i satexovi su dobri ali oni imaju samo flah rotore..gledao sam i agromerkur ali ferocoop su mnogo jaci od njihovih...
Dobro bi dosla jedna slikaInfo iz prve ruke,bio pre neki dan ,upada spremač do rama kako se lepo radi morao sam ga na hidraulici držatine ostavlja prevelike brazdice.Ako idem sutra na voćnjak ,slikaću uz put mi je. Sada pred setvu će ući još jednom sa rotorima ili RD.Otom potom. Moj ti je savet veži neku gredu za spremač bez rotora još bolje ispadne.