Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala, zdravo bio!
Da ovaj nije naleteo, već u ponedeljak bi preko Pro Credit banke naručili nov 3,6 Consum.
Koja je cena novog 3,6m? Verovatno imas informaciju.
Jesu. I za navigacije i za telehendere.Jel neko cuo dali su navigacije u toj uredbi za subvencije?
Uzmi polutesku ako vec imas spremac i mislim da neces vise kaciti spremac.https://www.polovniautomobili.com/prikljucne-masine/9299068/imt-fop
Ovaj je 2000e verovatno koji evric dole, ima rotore od flaha.
Imam od 2.9 rau sa duplim rotorima pa ne znam da li je bolje polu tesku drljacu ili setvospremac, a traktor je 90ks.
Sve u svemu sacekacemo uredbu,probacemo konkurisati pa mozda prodjemo za neki povracaj nije hica.
Od 16 Oktobra, al su se izborili ovi iz 105+ šta njima fali pa da i za to ima povraćaj a nema za spremač i drljaču bez kojih nema kvalitetne pripreme za setvu.Navigacije za traktore,od kada ce važiti racuni od kupovine.
Pa zato što to odavno imaju, usled povećanja državnog zemljišta plug im je potreban jer je malo je da ore samo jedan traktor kao i potreba za navigacijom(usled magle i smanjene vidljivosti) i telehenderom(podna skladišta i za đzambo vreće).Ni meni nije jasno sto nema povracaj za setvospremace,drljace i tanjirace.
Koliko ja znam uredba je izašla, spremači i dljače i dalje nisu predmet subvencionisanja. Povraćaj ima na onu mehanizaciju kao i u 2016 stim da su u ovoj dodati plugovi i telehenderi.