R
rad78
Guest
Nisam citirao post ,a odnosio se na kolegu imt577dv i njegovu nedoumicu da li da uzme jos jedan spremac ili polutesku drljacu.Ne bi drljaču zbog praškaste pripreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam citirao post ,a odnosio se na kolegu imt577dv i njegovu nedoumicu da li da uzme jos jedan spremac ili polutesku drljacu.Ne bi drljaču zbog praškaste pripreme.
O cemu se prica ovde,germinatori,drljace ili spremaci...
Manjevicu ti si kupio germinator a ne spremac,o njemu ces sve saznati na prolece ili idi u temu o njima....
Germinator moze da radi duboko,ali za tim nema potrebe,za njih postoje opruge sa promenjivim vrhom ili bez,nema manje ili vece,trazi jako ravno i bez zetvenih ostataka...
Spremac ima klasicne ili ravne opruge,ravne su za mokrija zemljista posto manje vade vlagu,teze se vuku i slabije cupaju travu(to je do gazde),klasicne imaju sa ravnim telom ili kopljem,ne vole mokro posto oce da kaisaju ili vade mokre dzombe koje se stvrdnu i onda nema lepog nicanja.
Ja i dalje tragam za spremacem 4.9-5.3m,jel zna neko nesto iz komsiluka?
I ja se razmišljam da izbacim klasične S opruge i ubacim dugačke germinatorske ali se plašim da ne ispadne skuplja pita nego tepsija na kraju.
Jel te interesuje spreman za njivu ili može nekompletan (bez rotora)?Ja i dalje tragam za spremacem 4.9-5.3m,jel zna neko nesto iz komsiluka?
Jel te interesuje spreman za njivu ili može nekompletan (bez rotora)?