Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Postoje leve i desne zice,nema nikakva caka,ako su ti velike rupe na nosacima gde idu zice i ne mozes ih dovoljno sabiti da ne landaraju onda moras ili kupiti nove ili popreko zavariti neki flah da iste ne ispadaju.
Zar vam nije jednostavnije da vam to neko isece na plazmi,nego da pravite alat,pa da secete...?flah nazubljeni ce ici 8mm * 40mm samo mi je problem sto nisam mogao da ga nadjem pa cu morati da napravim alat da bih to sredio inace ovaj ravan necu stavljati zasad ovako dok sve ne uklopim
flah nazubljeni ce ici 8mm * 40mm samo mi je problem sto nisam mogao da ga nadjem pa cu morati da napravim alat da bih to sredio inace ovaj ravan necu stavljati zasad ovako dok sve ne uklopim
Cas posla? Mnoooogo tu rupa treba probusiti. Ne znam sad bas tacno,ali otprilike mislim da treba ovako:Spoje se dva flaha,jedan pored drugog i zapikuje se na par mesta celom duzinom,i onda se busi u sredinu(sastav) ,posle var obrusis i dobijes cas posla nazubljen flah